22.5.11

::HAI KAWAN-KAWAN::

Lamanya aku x hadap blog ni. Lega bila dah rasa sihat . Tak dpt nk ckp camne teruknya aku demam haritu. Dunia rasa tonggang langgang. Muntah, gigil2....badan sakit x terkata, mmg TERUK sesangat! Gi klinik buat blood test rupanya kuman dah masuk dlm darah. Harini dah masuk 2 hari kebah dari demam. Tp 2 hari jugak la aku x boleh nk tido. Sungguh. Kepala masih x stabil. Loya & pening2 lagi. Mlm td baru aku dpt tido. Air liur aku ni rasa payau & pahit2 lagi. Kalau x kene gaya mmg aku termuntah2. Tp buih je yg keluar. Iena & Abg Kaman mmg x senang duduk. Dowang suruh cek kt spital apesal jadi camni lepas demam. Aku takmo. Takpe la, tgk dulu..kalau melarat, aku g klinik tanye doktor nape jd camni. Aku rasa cam asid dari pewot naik ke atas kot. Mmg payau kelat je rasa. Tu yg jadi loya2. (aku x peknen ye. Dah buat BTL & aku skang ni tgh peod - harap maklum. hehe)

Pagi td aku dah mula keluar dari umah. Gi majlis motivasi UPSR kt skolah Along. Gi anak branak. Syukur sesangat sbb makan tengahari Iena yg sediakan. Blk dari skolah, trus g makan kt umah Iena..mekaseh ye Na..cayunk kt kau!

Esok aku dah mula keje balik. Tak tau le camne sbb kepala masih pening2 sbb tekak loya. Dada pon masih rasa 'sempit'. Tp nak buat camne, kene masok opis gak. Musti byk dokumen aku kene key in & settlekan. Sian kt Lynnda replace tmpt aku sejak aku MC haritu. Ntah jumpa ke idak le jalan nk g opis esok ni. ngeeeeeeeeeeeee ^___^"

Selamat kembali utk diri aku sendiri! Yeahaaaaaaaaaaaaa!

11 comments:

JaJa'Z said...

harap2ko makin sihat lka AI yek...rindu aku nak baca blog ko..suam2 kuku jek skang ni..nanti pi opis check serbuk sos tu dah dapat ke blom ek..aku pos hari selasa lepas lagi...

TuYa said...

semoga cepat sembuh mcm selalu kak ai..
akak kuat!!!yeay..

Cik JuneD said...

adodoii kak..
cecepat ler sehat ek..
lawan jek sakit-sakit tu..
anda kuat seperti power renjes..hohooh (^0^)

Ummi Syasya Qistyna said...

Salam aiii...aku la nadeyyy...dah lama aku follow, ko je tak pasan...ai, ciannya...jaga diri baek2 ek...aku ada email ko...check ek email ko....

CathJ said...

selamat kembali..... aduh... nampak Gaya tambah selim lah you...

Hope you recover very very soon.. take care yer.. ^_^

Watie Abd Rahman said...

jage diri ai! xmo saket2 lagi okeh.. ^__^

A.I said...

MEKASEH CAYUNK2 SEMUA ^___^

NADEYYY, AKU DAH BACA EMAIL KAU..NNT AKU REPLY TP GUNA G.MAIL ;)

shiori_LA said...

selamat kembali Ai.....semoga bertambah sihat ye

Ibu n Abah said...

Ai...
take care...
jaga kesihatan tu demi Kaman dan anak2....

fazilzura said...

SELAMAT BERSIARAN KEMBALI KAK MONNNNNNNNNNNNNNNN....

daku dh tau psl akak ari jumaat , cz daku terjah umah AJ heheh kasi riuh lg umah dia.. dia yg bgtau drh mu dh masuk kuman , sian kamo...

* kak , dak akil suke tui berbork kt umh aj , lotih uncle Aj & untie Naimah kene layan dia

ShaZila said...

kak ai..jaga kesihatan tu..rindula nak baca ceritera kak ai...so kak ai kena sihat supaya dpt update blog...

klik klik (^_^)