16.5.11

::MAKIN TEROK::

X dpt nk hapdet. Demam aku ni makin teruk. Kejap2 berpeloh, kejap2 mengigil tahap gaban smp aku rasa 2 lai selimut pon x dpt nk hilangkan gigil aku. Ngan muntah & ciritnya lagik =( x penah aku demam seteruk ni. Time aku taip ni badan tgh berpeloh, rasa ok skit. Tp tgk la kejap lg, gigil2 balik. Badan trus rasa membahang. Aku telan2 gak roti & nasik kosong, bg terisi perut utk aku telan ubat. Rasanya rabu ni nk g klinik $1 tu blk. Mintak buat blood test. x tertanggung dah rasanya ni. Tulang2 sume jgn ckp la. sakittttttttttt sgt =(

15 comments:

Anonymous said...

ai,take care. saya doakan moga awak tak ape2,n cepat sembuh. kuatkan smangat ye. love n hugs from this silent reader <3

Ibu n Abah said...

Ai...
jaga kesihatan....
kalau demam macam tu pergilah klinik cepat2... cepat berubat cepat baiknya...

Watie Abd Rahman said...

ai ku tayunk!!

jage kesihatan okeh. wajin2 makan obat. kalo ko saket, nntik sape nk mekapkan aku? huhu...

kak long said...

kenapa nk tunggu hari rabu kat klinik 1msia tu..pergi jer la hopital...!
sakit cam gini jgn ditangguh2...

TuYa said...

kak ai,
risaunya keadaan akk mcm tu..
akk take care yer..

QASEEH HATIKU QASEEH said...

ai..pigi la spital cpt..sori la lama sy x menyampuk cni..tp hari2 sy dtg cni tau..anw p la spital segera..tahap nie adalah tahap yg mcm my asben pnya tahap..kita emergency jgk ..buat cpt2 yer..luv ur..24-29hb sy d kl..;)

Marina Monroe said...

Ai jgn jadi macam auntie, selalu tahan sakit walaupun badan x tertanggung, pergilah hospital jgn sampai serious deman tuh..sebab sakit auntie memang berpunya dr deman hinggalah rosak saraf auntie dan hilang pendengaran...cepat yea ai please dont wait..

Softtouch [Hanim] said...

alahai kak..siannya..cpt p klinik ye kak...mcm teruk je akak demam..semoga xde apa yg serius tjadi..take care kak...muahs

deaf-angel said...

ai, husband dan family , be strong..
and wishing ai a speedy recovery. Amin.

NANIE said...

alaaa ciannya Ai...
jgn lupa makan ubat..
akk doakan Ai cepat sembuh..
jaga diri..

shiori_LA said...

Ai semoga cepat sembuh ye...kami semua rindu nak dengar gossip dari Ai.....

ita cutevirus said...

kak,
cepat² gi klinik nun...
risau neh..

eLYies said...

kak..pi la klinik kak..semoga cepat sembuh..amin

fazilzura said...

g hosp terus ler kak mon.. jgn tanguh2, now banyak kes denggi

Lyana@Mely said...

kak ai..yana doakan akak cepat sembuh...pi hospital terus lah kak ye

klik klik (^_^)