5.5.11

::JLN JEM, KEPALA OTAK PON JEM!::


MULAI dari harini aku kene berulang alik keje drive Cik Kia. Abg Kaman g keje naik motor (ada sebab, nnt aku criterkan ye). Tp pepagi lagi dah spoil! Lps je dari Tesco, jalan jem. Ok fine. Aku ingat ada xcident ke hape. Skali kau..lama giler x berganjak2!! Kowang bayangkanlah aku kuar umah kul 6:45 kul 8:15 baru smp dkt ngan Shell Templer tu. Walhal kalau hari biasa kul 7:30 aku dh terpacak kt opis ni. Disebabkan aku takut Cik Kia ni berasap sbb x bergerak, aku buat u-turn lps Shell tu. Kononnya nk masuk highway la. Trus ke depan, skali jem jugak arah ke sana. MAMPOS!!! -____- " Tp nk buat camne kan? dah terlajak pusing. Teruskan jelah..huhuhu.




Dengar dlm radio rupanya kt Selayang Height sana jln kene tutup sbb ada pembinaan jambatan. Apa bangang la buat time2 org nk gi keje. Adoiiiii.. Makanya perjalanan dari Taman Tun Teja - Setapak adalah selama lebih kurang 4 jam!


Ohoo..skang ni opis aku dh jadi cantek. Tp tempat aku pulak tetiba ada 2. 1 kat belah dlm, 1 lg kt belah depan (bhg customer service katanya) APAKAH?!! dah keje sni dekat 11 thn, ni le 'hadiah' yg bos bagi kat aku. Kalau x naikkan gaji, x tau le aku =( Nnt aku RIAKkan rupa opis aku skang ye. Gmbr2 kenduri si Aj haritu pon x upload2 lagik. ayoyo!


7 comments:

QASEEH HATIKU QASEEH said...

sama lah..dari bln lalu lg..jln dr rmh sy g opis jem..klu kuar jm 7 komffem jem keta pjg be deret..besa bole smpi opis dlm 20-15 minit..skrg mau s ejam baru smpi opis..so kena kuar rmh b4 jam 7..jem adlh d sbb kn jln lama g bandar kk sda upgrading...huhuhu...

fazilzura said...

ne noooo ne noooo.. 4jam leh g pahang , xpun g melaka >>>muor ....

ieda said...

kena kluar ngam2 lepas subuh la jawabnya...

Asz said...

Uishhh ...aku pon kalau jem2 tahap x bergerak tu mmg fenin ...migrain terus kengkadang ...lagi ler nk balik ampang nih semedangnyer jem ...

Asz said...

Uishhh ...aku pon kalau jem2 tahap x bergerak tu mmg fenin ...migrain terus kengkadang ...lagi ler nk balik ampang nih semedangnyer jem ...

Ibu n Abah said...

Ai..
dari adik akak kat rawang tu katanya kat rawang pagi tadi memang tersangat sesak... dahsyat sungguh kan bila kerja2 pembinaan dilakukan waktu orang bekerja...
nanti jangan lupa upload gambar AJ dan gambar opis... - cik tinam ni nak tengok...

CathJ said...

merah nya... ^_^

klik klik (^_^)