12.5.11

::SENANG KEJE AKU::

On t way balik keje smalam tekak aku tingin nk makan rendang paru. al~maklumlah, badan masih x sihat. xde selera mkn. Bila tetiba timbul selera harus la aku gigih jugak masak. singgah kedai, blk trus sediakan ramuan. tapi kannnnnnn...bila dah siap masak, aku boleh mkn skit je =( napsu nk makan tu hilang. aku ratah jelah, nasik x bermakan pon..huhuhu


utk bebudak aku orderkan mee hailam 2 bungkus.
senang skit keje aku skang ni x yah singgah kedai makan nk tapau bebudak tu. sebabnya, jiran aku ada buat perkhidmatan masak + delivery. tak kene caj lak tu. byr rege makanan je. mcm mee hailam ni sebungkus RM3.50. senang kan? sms, pastu x yah tunggu lelama. kejap je anak dia dh hntr ke umah ^___^

4 comments:

Jiejah @ Iza said...

wahhhh bestnya ada delivery mknan..kalau aku hari² order ,panas² lak tu ekekeke

fazilzura said...

wahh besh nye , siap leh anto ke depan pintu lg

kak long said...

sayangnya..tu kat kaw.rumah ko jer..tak sampai umah kaklong kan?

A.I said...

JIEJAH,
TU YG BEST TU. DUK KT UMAH TUNGGU MAKANAN SMP. BLEH MKN PANAS2 ;)

JUB,
A'AH..MMG BEST GILAK!

KAK LONG,
hehe..KT BLOK KENANGAN, TMN TUN TEJA JE ;p

klik klik (^_^)