9.11.11

::BISKUT KERING + BAJU TIDO DI HARI ANNIVERSARY::


7.11.11 (Isnin) tu genap le aku kawen ngan si Kaman 13 tahun.Tp xde celebrate apa pon. Haritu kami anak branak bangun lewat. Dah nk tghari baru korek2 taik mata. Pastu mkn nasik ala kadar (panaskan lauk pauk mlm td nya tu je). Lps mkn + ngemas umah, golek2 depan tv terbengong2 tak tau nk buat apa. Dh ptg, pewot kebulur blk. Suh kaman g carik grg pisang. Lagi skit je nk smp pekan rawang, x jmp2 pon grg pisangnya. Last2 beli biskut kering je, celop nescafe. Abis criter! Org len bila anniversary, berangkut gi candle lite dinner, tukar2 hadiah bagai. Tp aku??? biskut kering je udah. hohoho..

Ptg tu AJ mintak hntrkan dia blk umah. Dia duk kt umah mak skang ni sbb masih sakit. Naimah lak blk kg sejak raya haji haritu, jaga abah. Masa lalu blk dari hntr AJ tu, tetiba terpikir nk singgah Selayang Capitol. Kot2 le ada citer Alamak Toyol. Sekali, mmg rezeki anak2 le. Kami smp tu ngam2 je criter baru start. Bukan men sronok bebudak tu. Dlm panggung pon x berapa nk ada org. Si Adek + BB mmg x duduk diam. Kejap ke depan, Kejap ke tepi. Kejap kang dowang baring berdua kt lorong jalan kt tgh2 wayang tu. Kalut ngalahkan si toyol! Dia buat wayang tu mcm umah dia lak. Boleh pulak sambil golek2 tu gelak2 tgk criter toyol. Anak2 sape la tu ;P



-gmbr curik dari google-

cuba kowang perati betol2. nampak tak ada 2 prg budak baring? 
selamba je dowang ^_____^


pakai baju tido je g tengok wayang. KAU MAMPU????


kami dah tiga belas tahun kawen =)

the anak dara ;)




8 comments:

Ibu n Abah said...

Hepi anibeseri...
Semuga dipanjang jodoh dan dimurahkan rejeki....

Baik2 pakat membawa berkat... Hehehehe..

Pretty Ryna said...

eppy anniversary kak ai.....semoga dimurahkan rezeki ..aman bahagia kak ai sekeluarga

kaklong said...

7.11.11,
kakngah bawak kaklong gi karok kat giant rawang...syiokk giler beb!

el said...

esok hang pya besday pulok nok
so aku nak advanced wish voleh

HEPI BESDAY TO U AIII YG KE 18 KAHKAHKAHHHH
SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI DAN BAHAGIA SLLU OK...SYG KAMOO :)

kakngah said...

yg penting ingatan pada hari istimewa tu...
eniway.. happy enibeseri k..

aku plan weekend ni nk bwk bebudak layan toyol sebelum aku terberanak.. :p
best tak citernye??

A.I said...

AKAK,
TQ AKAK CAYUNK =)

PRETTY RYNA,
AMIN....TQ =)

KAKLONG,
ALAAAA....NAPE X BUZZ AI? BLEH JOIN!

EL,
TOTTTTTTTTTTTT!!! SALAH TARIKH LE WEI. BUKAN ESOK. hahaha...TAKPE, AKU TERIMA UCAPAN SEBEDAY KAU TU IN ADVANCE ;)

KAKNGAH,
LAWAK GILER CRITER DIA. AKU TERBAHAK2 X CONTROL PON. TOYOL TU PON CUTE ^____^

NorrazAriff said...

Happy anniversary...semoga bahagia shgg ke akhir hayat...

Syerah Omar said...

kak Ai! lama giler aku x jengah sini.xsmpt nak baca.kena marathon baca le pasnih.huhu

happy belated anniversary kak ai n abg kaman!semoga kekal sampai ke syurga ye kak! senang igt anniversary akak sb sama je dgn sebeday aku:D

klik klik (^_^)