21.11.11

::POTONG KUEHNYA::

Nak jugak suh si kaman potong kek. Tp takde surprise2 la sbb dia sendiri yg hantarkan aku gi kedai kek. Kata x larat nk drive kan? hadiah pon x beli lagi. Tunggu gaji jelah ye? Nk belikan utk Along skali =)

Apa la budak kedai kings ni. 41th??? bukan 41st ke? heh!
cantik gak tarikh sebeday abg kaman kan? 20.11.2011
tp tarikh kt ic 3.1.71. tak aci langsung ;P

 
Nyanyi le kami anak branak.
Angah je takde sbb dia tido ngan sepupu kesayangan dia, Dillah. Adik aku, Iena dah nk pindah duduk kt umah dia balik (Bkt Beruntung). Smalam dah berangkut le barang2nya. Dlm minggu ni dowang tompang tido kt umah mak dulu. Mgg depan baru pindah abis ke sana. huhuhu...sunyi le mak lps ni. Takpe, kalau mak rasa boring boleh je aku campak anak2 aku kt umah dia. heh heh..

 

xcited giler pakcik ni. laki sape la tu kan? isk isk isk


potong kuehnya, potong kuehnya.. (lagu bestday versi indon)

selamat hari jadi abg, sayang abg kuat2!

 
nmpk sgt muka aku tgh x sihat...betul2 mcm nenek kebayan! hohoho

 
Sibok je Along pon nk potong sama.
bawak2 le bersabar, lps ni turn along pulak.
tunggu Xmas 25/12 nnt ye ^____^




4 comments:

Emy Omar said...

Nampak ko tak sihat kak..
Happy Birthday buat Abg Kaman..moga panjang umur & dimurahkan rezeki

kakngah said...

naik buntang mata abg kaman tiup lilin kehkehkeh!!!
hepy besdey bang!

shiori_LA said...

Happy belated birthday untuk kaman ye Ai semoga panjang umur murah rezeki.....

deaf-angel said...

happy birthday untuk abang kaman.

Semoga sihat, murah rezeki dan sentiasa dilindungi Allah.
Dan semoga makin tua, makin hensem. Amin.

klik klik (^_^)