1.11.11

::MOOD YILEK::




MASIH takde mood nk hapdet bergambar (ngada2nya...). Sbb jiwa kacau tu masih ada. Masih takde perasaan. Skang ni idop ikut flow je. haihhhhh

Ptg Ahad haritu AJ masuk spital sbb alahan ubat. Dia makan ubat yg x serasi dgn dia. Sib bek cepat g spital (CT yg angkut) sbb time dia bangun tido tu muka dah naik bengkak, mamai2 & otot sakit. Doc ckp sib bek bawak g spital, kalau tak..boleh tangkap smp jantung. Bagus jugak hosp sg buloh ni..dia panggil doc yg kasi ubat kt AJ tu dtg ke emergency. Smalam dowang dh clearkan peparu AJ. Sib bek la jantung + kidney dia tak effect. So, smalam dpt kluar wad. Rehat kt umah (skang ni dia ada kt umah datin biah). Esok dia kene serah diri kt hosp blk utk rawatan susulan. Insyaallah, harap2 sume dah beransur ok.

Smalam aku x masuk opis. Kehulu kehilir angkut datin biah, iena + AJ. Jadi official driver ^____^. Harini aku ingat nk g klinik sbb aku lak yg x sihat. Ngan demam, sakit2 badan..pakej skali ngan cirit birit. ha, amik kau! Jap lagi lps settle keje ni aku ingat nk baring jap. x larat rasanya badan aku ni...huhuhu...

4 comments:

Marina Monroe said...

Salam Ai, rehat yea..penat tuh bila dah jadi official driver..
Take care yea..

kaklong said...

musim demam dah dtg balik...huhuhu!

NonaFauzi said...

cian Aj..semoga dia cepat sembuh n sihat seperti sediakala amin..

QASEEH HATIKU QASEEH said...

salam..ai..
lama x menyampuk cni..
pa2 pun sy selalu dtg cni melawat..
cianaj alergik ubat..smpi mcm tu..
mmg tu ikut nasib2 jgk la..anak sy yg sulung masa umur setahun kna alergik ubat..doc ckp50-50 jak tym tu..sna cni sy lari bw anak brubat..duit abis jgn ckp la..jmpa satu pakar kulit yg bgs..buat rawatan smpi baik baru mintak byrn..last2 sy tnya knp x pyh byr awal2..dia ckp klu anak sy idup baru dia mintak byr..ur can imagine mcm mn teruk nya anak sy tym tu..umur setahun tpkulit nya hangus trbakar dr kulit kepala cuping telinga hingga ke tapak kaki..sib baek cpt bw g spital be byr..p spital gomen d bg paracetamol aja...smpi skrg sy takut bg apa2 ubat dgn anak2..hopefuly aj cpt sembuh...
doc ckp kes anak sy..'steven johnson syndrome'..g google mcm2 buli jmpa tu..

klik klik (^_^)