17.11.11

::DEBARAN MELANDA::


Harini Along dpt result UPSR. tak tau le camne rupa result tu nnt. Trial haritu dia cuma dpt 3B 2C. Harap2 kali ni dapat lebih elok dari yg lepas. Yelah, aku pon xde la letak harapan tinggi mana kt dia. Sbb aku tau tahap dia kt mana. Yg penting dia dah berusaha & doa banyak2. Apa2 pon aku doakan semoga dia & kawan2 dpt keputusan yang baik, Insyaallah. Amin....

Aku x masuk opis pon harini. Jap lagi aku nk gi jenguk Along kt skolah. Pastu gi klinik amik MC. Badan pon mmg tak brape nk stabil ni..apa2 nnt aku hapdet kt kowang ye ^_____^


7 comments:

NonaFauzi said...

mak nona doakan along jugak..sebabnyer..anak buah mak nona siti maisarah pun nak g ambik result upsr dia..hihihih, x sabar nak tahu nie.

kaklong said...

trail 3b 2c tu kira dah oklah tu,mana tau yg real ni dapat A pilak kan...apa2 pun kita terima shj keputasannya yg penting dia dah beusaha...

Cik Rose Cute said...

Nak tengok result anak...ibu pulak berdebar-debarkan....nanti gi tahu Along dapat berapa....Kita doakan semoga resultnya baik...

Eye_nee said...

harap2 boleh score A....

el said...

smoga dpt gud result :)

shiori_LA said...

semoga along berjaya dapat result yang baik....AMIN

p/s: sama macam kak alia dulu tak expect dia dapat A pun sebab tau dia punya tahap takat mana....dapat 4B 1C je...kira ok la tu kan....dengan takde gi tuition nya...semata2 usaha sendiri je...
panjang lak o/s ni wakakak...

Pretty Ryna said...

InsyaAllah kak ai...kita doakan along dapat yg terbaik..amin

klik klik (^_^)