10.11.11

::HAZIQ LAGI::


ISNIN haritu dpt jaga & tidokan Haziq. Mak dia shift malam. Ayah (jiran sebelah yg bela anak2 aku) buat bakar2 ikan kt depan umah. Makanya, bapak si Haziq (jiran dpn umah) pon sekali membizi. Apa lagi? harus le aku kidnap dia. Layan smp tertido..puas ati aku! geram rasa mcm nk geget2 je budak bulat tu...eeeeeeeeeeeeeee!! 




smp ternganga2 molot dia.
kalau kowang nk tau, ayun tu along yg punye dulu. menurun smp adik2 dia sume dpt rasa guna.
Haziq pon dpt rasa. Bukan takat ayun ni je, basikal baby along punye pon Haziq dpt naik. Elok je lagi. hehe..

6 comments:

kakngah said...

mang ai.. selambak pipi dia...

barang2 dulu mmg tahan lama kan??

A.I said...

KAKNGAH,
A'AH. MMG TAHAN. BYK BRG2 ALONG ADIK2 BOLEH GUNA LAGI..

kaklong said...

selalunya kalau bdk2 time tido la geram nak gomol dia...!

A.I said...

KAKLONG,
KAN??? BAU PON SEDAP! eeeee...GERAM TOL!

NonaFauzi said...

kiuut kalau saya pun, saya nak cubit2x!

Emy Omar said...

Cute baby ni kak..

klik klik (^_^)