1.11.11

::HATI ADA SIKIT BERBUNGA::


Alhamdullilah!!! Syukur pada Allah...fund utk Angah dah cukup. Boleh la proceed operation BAHA tu skali dgn VISTAFIX (telinga palsu). Byk fund yg aku dpt dari big bos aku punye foundation. RM14 ribu. Selebihnya nnt mcm kos pembedahan tu aku akan guna duit yg adik bradik aku bagi. Tp skang ni aku kene tambah $1k++ lagi utk rawatan susulan & kos alat tu. Sib bek la bln 12 tu nnt ada job mekap lebih. Boleh le aku buat utk tampung sume tu. Harap2 cukup la nnt...

Doc dah kasi tarikh baru utk operation, 28.12.11. Betul2 time nk bukak skolah. huhuhu...tp tu baru 1st stage. 2nd stage akan buat lps 3 bln berikutnya. Memula ni dowang nk pasang skru dulu kt tulang tengkorak. eeee, bunyik mcm menakutkan je kan? Aku dh explain kt Angah psl prosedure tu. Tp dia kata TAKPE, asalkan dpt dengar kuat & dpt merasa ada telinga =)

Aku mcm x sabar2 nk bgtau angah psl ni blk kang. Syukurnya dpt buat operation utk telinga ni sekali harung ngan BAHA tu. Kalau x, mmg kesian la kat Angah sbb dia kene tempuh byk kali pembedahan. Aku ingat sok aku nk amik MC, pastu nk gi HUKM tanye betol2 procedure bayaran mcmana. Td dah call unit byrn dowang x dpt nk jawab. boleh??? makanya, baik aku g sana terus dari di pas2 line tu. Ayoyo...

Apa2 pon hati aku ada sedikit rasa berbunga bila dpt berita best dari boss. Gembira utk Angah ^_____^


12 comments:

kaklong said...

maun tak berbunga,kaklong yg dengar ni pun bangga!

Zana Nordin said...

alhamdulillah kak...
rezeki angah...

JaJa'Z said...

alhamdulillah...semoga hasrat korang anak beranak tercapai..jaja doakan semuanya sukses ok...

Jiejah @ Iza said...

alhamdulillah
tumpang hepi tuk angah & ko jugak.
gigih memenuhi impian anak terchenta.

CathJ said...

Syukur... Semoga semua berjalan dgn baik.. :)

Across the Causeway said...

syukur alhamdullillah...selalu ikut perkembangan angah.. so happy for her! :)

fazilzura said...

Alhamdulillah syukur , murah rezeki angah nak dpt tinge baru ..

akak wat kt hukm ker? nnt roger2 ler, x jauh dr umah ku.. leh ku singah2

Ibu n Abah said...

Alhamdulillah...
semuga segala urusan dipermudahkan Allah snw.

Tijah said...

alhamdulillah. semoga semuanya berjalan lancar. aminn

deaf-angel said...

I am so happy for you guys.
Semoga segalanya berjalan lancar untuk Angah. Insyallah.

I wish her the best for her future.

shiori_LA said...

syukur lah harap semuanya berjalan lancar dan impian angah tercapai ye Ai.....

p/s thanks ye Ai for the ucapan harilahir dan doa.....

::Deela:: said...

alhamdulillah...

semoga semua nyer berjaland dgn lancar..pray for u lil angah!!

klik klik (^_^)