11.9.08

$10

hihihi..Ni aku nk tayang sandle baru aku yg aku beli kat Gergasi Batu Kep (giant ler..) Aku beli sandle yg comel ni $10 je! hihihi..aku suke. Pasni aku nk beli yg kaler itam lak. Aku dh tak boleh nk pakai high hill dah. Kaki aku tak bape nk stabil cam kepala hotak aku ni jugak. Kang jenoh nk bergaya tp kaki krem..keh keh..opps sowi! bukan takat nk tayang sandle, tayang tuan sandle skali! ngeh ngeh..


9 comments:

green apple said...

tayang gelang kaki sekali....

Redbloodsnow said...

wowwwww...murah nyerr
tuh baru pengguna bijakkan..huhu
lawo sandal tuh taw


owh ye...nk wat wallpaper background...sile click "my old blogs" kat menu bar aku tuh then kat dlm blogs lame aku tuh, ko g click lak kat menu bar title "Tutorial"..then ko cari ler subtitle yg said background bagai tuh yek...

ai said...

Di,
tayang kaki keling aku sekali..

Zie,
aku bukan pengguna bijak, tp pengguna sengkek! wei, mekacih ye..nnt aku try buat.

emellia said...

cun je aku tengok.. spoloh hinggit pun tak pe..

ai said...

Amy,
cun yek? aku ke slipar tu?

lieya_latif said...

yo kak ai!!!!! he he he he
tekejut tak...ala...kalo tak tekejut pun buat2 laa tekejut...keh keh keh keh ....

lieya pun baru buat blog tau....sudi2 le jenguk yeak.....he he hehe....kekdg tensi ngan FP....lembabs semacam he he hehe....

wow...cun kasut raye ko kak ai...kih kih kih alah yg penting kite selesa...harga tolak no.2 kak ai....tul tak....

ai said...

Lieya,
wah wah wahhhh
dah ade blog lak kau ye. tp mmg betul pon. FP lembab nk mampos!! huh!

pearlEJ said...

10hengget pun tapi kalau sedap memakainya ok per kannn...

ai said...

EJ,
kaki aku ni sarung la apa pon, sume ok je..(sebenornye dah dasar tak berduit..kahhhhhhhhh)

klik klik (^_^)