18.9.08

::BeRCaMpOr AdUK::

PATUTNYE smalam aku tayang picas2 ni. Tp aku malas tahap gaban nk hapdet. Ni pon sebenornye tak larat ni. Pagi tadi aku hangkut anak aku gi klinik cek darah. Demam tak elok2 lak. Sib bek virus demam biasa je. Demam sebab tonsil..huhuhu..k, lah..layan la gambar2 yg aku kompol ni.
Laki aku dapat hamper dari Tauke dia (hamper je ke bang??!) mmg tetiap tahun cina tu kasi hamper. Nak $$$ kene tunggu CNY la kan? hihihi...ni anak2 aku jakun tak nyempat2 nk bukak. Dah bukak takmo lah makan! huh! JAKUN!


Tekak aku skang demand. Takmo makan nasik. Tp haritu aku tingin giler nk makan nasik + kerabu kerang pedas meletop juboq. Nak beli kang, takut tak puas ati lak. So, aku buat la sendiri. Kejap je..PUAS HATI aku makan! muahahahaha...

'Ayah' pasang lampu lip lap lip lap raya. (tp lagu xmas yg kuar...kahhhhh). Memalam buta ketuk pintu umah aku tanye mana elysha. Dia suh panggil. Dia nk tunjuk ngan anak dia tu lampu lip lap yg dia pasang. Bukan main suka anak aku tu!



Echah (anak ema-pengasuh ely) masa baby serupa muka ngan anak aku, ELY!!!



Ni plak kawan sengal aku dari blog kim kad raya. All the way from Putrajaya..(la..ingatkan jauh!)..Ini lah kad pertama yg aku dpt tahun ni. Ade lagi org kim kad raya yek? aku ingat skang ni pakai e-card jerk..ahakkkkss..MEKACIH BEBANYAK YE KEMBO! i lap u.... (leh lak dia letak title DATIN! musti posmen tu heran datin manalah yg duduk kt flet murahan ni!..kahhhhhhh)







7 comments:

emellia said...

wah2.. kad raya aku ditayangkan.. terharunye aku.. abih tak reti nak balas.

kerabu kerang ko menarik je.. leh kali hulur2 kat aku ni. aku tunggu kat depan kedai beskal..

ha... la sama muka si elly ngan anak ema tu.. patut la bukan main sayang ngan elly..

ai said...

AMY,
tengok2 lah dulu. maybe raya tahun depan la kot aku balas kad raya kau tu!

tu kerabu instant aku. kahhhh..

tu arr amy, mmg sejibik! kojut cipan aku..

lieya_latif said...

wah wah kak...dpt hamper tu....besar gabaq haaa...biase laa kalo toke cina sure nak dpt duit raye kene tunggu raye dieorg...okey le tu..dari tak dpt ape kan....he he he he

mak oiii sodapnye kerabu ko tu kak....sure meleeh ayaq liur tahan pedas tu...ko ni mcm2 mengidam plak...ade ape2 ke hik hik hikh

ye r kak...dah boleh panggil kembar laaaaaaaaaa..... kejadian tuhan kan kak...Allah kan maha berkuase.....

kak, lieya pun barupasang lampu lip lap sabtu lepas....baru terase mood raye kan....

[LADYKiKi] said...

wahh kemeriahan rya terasa.. hiks

pearlEJ said...

okeh laa tu dia letak datin... ehehehe... bila lagik kann kita nak merasa pegang title tu.. hihihi.... :D

ehh.. kad dari aku blom sampai ker?? lama nyaaa.. nih yg buat aku nk ngamuk kt abg posto nihh...ahaa

pearlEJ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ai said...

LIEYA,
tu arr. aku kojut beruk tau! mmg seropa sungguh!
hihihi..kerabu tu aku wat last minit. bogel je. takde kelapa grg & dedaun..tp sedappppppppp

KIKI,
meriah le skit. tp lagi meriah kalu buat kueh raya kan? aku ingat aku nk buat le minggu ni. Tu pon kalau aku rajin arr..

EJ,
hihihi..pasni Puan Seri lak. kahhhh
mana ada sampai lagi kad kau. Tp kad utk kau, aku dah siap pos. tu ntah bila la nk sampai tu. Jgn pas raya udah! hihi

klik klik (^_^)