16.9.08

Apa Yang Dowang Buat Dalam Gelap Tu???

Ha!! buat apa dalam gelap tu??

La..carik menan rupanye kowang ye..

Amboiiiiiiiiii...sakan kowang!


Tengok kul brape tu wei? Baru kul 5 pagi!! isk isk isk..

4 comments:

lieya_latif said...

he he he he...same2 nak bangun sahur ngan mak n ayahnye tu budak2 ni kak ai....hi hi hi hi...

yg best tu pagi2 bute bangun pun ingat lagi nak cari mainan yeak....aduhai larat mate budak2 ni berjage kan kak.....

ai said...

LIEYA,
mmg pon lieya..siap mintak nasik lagi! kahhhhhhhhh..makan le kau!

green apple said...

misteri la blog ko ni, ngan gamba ko tenung semacam kat tepi tu.

ai said...

DI,
blog aku ni mmg misteri nusantara! tp aku rasa blog kau lagik miss terorist! kahhhhhhhhh..

klik klik (^_^)