9.9.08

EDISI RIAK : REBET

Baru je smalam aku ckp nk rehatkan blog aku ni jap. hari ni aku hapdet gak. Aku ade bende nk RIAK ni..keh keh..Harini aku collect rebet aku. yeahaaaa..!! Pas tolak $ insuran & roadtax tukun aku tu, dapat le aku $300. Ehhhhhhhhh...jadik la kan? sapa nk kasi?? Mekasih kakak pos opis!! i lap u.. isk!! riaknyeeeeeeeeee....
Mlm tadi Angah bawak balik kertas trial exam dia aritu utk aku sign. Wahhhhh..aku mmg boleh agak Angah mmg boleh skor. Utk final exam ni nnt Angah dapatkan no. 1 tau sayang..nnt mama bagi hadiah..mama tau angah boleh!!
Ni pulak kes weekend aritu. Ntah nape haritu ramai lak yg pakai kaler merah termasuklah aku! Amat2 lah kebetulan..hihihi..yg best tu, laki aku balik dari kerja, tengok2 dia pon pakai t shirt kaler merah gak!! isk isk isk..(aku tak leh nk snap gambar aku sbb baju merah aku tu cekci)

Anak2 aku ngan kengkawan dowang

5 comments:

pearlEJ said...

wahhhh 300 tuhhhh.. sape nak kasi free2 kannn... boleh buat shopping baju raya arr tuh...

emellia said...

yeyeye... aizah dah kaya... leh la aku pau ko ye...

tahniah angah.. semoga membesar dengan bijak.

merah ek.. ngan anak-anak jiran ko pun terlibat sama.. hehehe

ai said...

EJ,
hihihi..kau tengok betapa riaknye aku. Tu baru dpt $300, kalu $3000 aku tak tau le..mau aku panggil tv3!

Amy,
Yea Yea..Aku Kaya!! meh la aku banje kau kt psr ramadhan rawang..

bibu said...

adoyy...ko leh dpt belen lagi ek..aku deficit ade..menci!!!
tahniah Angah ye..rajin2 blaja lagi okeh!

ai said...

mana tak ada belennye bibu? tukun aku tu dah tua umur dia. Insurance pon skit je bayo. $222. pehtu roadtax lak baru $90..hihihi..belen tu aku sapu le wei!

klik klik (^_^)