16.9.08

BUKA POSE KT LUAR LAGIKKKKKKKK

Adoiiiiiiiiiiii..harini pon kene buka kt luar lagik. Laki aku gi antar ayam ke Penang. Aku kene lah tunggu dia. huhuhu..kul 4:30 sume opismate aku dah berambus. Tinggal le aku sensorang kt opis ni. Pehtu dlm kul 6:30 camtu aku berangkat g Bolton Sri Gombak carik tempat nk buka pose. Wahhhh..meriah tul kat sini. Memacam jenis makanan ade. Dalam rambang2 mata tu, aku pilih restoren stimboat. Giler punye puas ati le wei. Aku order 1 set, makan sampai lebam kami laki bini. Laki aku sampai tol2 time buka pose tu. Walaweiiii..skali ngan air & nasik, aku bayar $20 je. Kiranya $10 sorang le..SEDAP! PUAS HATI! (SIL & anak2 aku kt umah dah aku masakkan bawal bersoskan kicap halia masa sahur tu..so, takde la aku ralat hati makan kt luar..huhuhu)










6 comments:

bibu said...

oi... best ko mkn stimbot tak ajak akuuuu....anak2 ko tinggal ek...bagus tol

elle said...

memang memuaskan hati...nampak so banyak boleh makan lagi 2 org..betul tak...takpe-takpe nanti kalau dapat jumpa boleh la ai bawak el & ej kat restoren tu

pearlEJ said...

haaaaa tu diaaa.... makan sampai lebam laa kannn... murah lak tu... mmg puas hati betul woo...

ai said...

BIBU,
watpe aku nk ajak kau? kau le ajak aku dtg umah kau mkn kek..wei, bukan sesaje aku nk tgglkan anak2 aku. kan laki aku sampai kl lewat. tak sempat nk buka kt umah le..huhuhu..aku dh siap masak utk dowang pepagi tu la.

ELLE,
hehehe..mmg el! banyak betul..kalau kowang dtg sini, leh aku bawak kowang pi makan kt sana. tp aku rasa kene order 2 set la gamaknye. kowang kan kuat makan. kahhhhhh

EJ,
mmg puas ati le. dah le murah lak tu...hihihi..aku kan suke bende murah2 ni.. :P

[LADYKiKi] said...

wah lame nye tak mkn stimbot ni.. hikss

ai said...

KIKI,
ala..kau tu anytime leh pegi kiki! Kau ajak la skali si Zie tu. Musti licin punye! kan kowang kuat makan..kahhhhhhhhh

klik klik (^_^)