19.5.10

::JATOH CHENTA LAGIK::

ehhhhh..dengan si Cyril ni mmg dah lama chenta :P


ngan website tv3 ni pon dah lama jugak..



tp ngan yg ni baruuuuuuu je lagi.
chenta baru berputik gitew.
sronok la, memacam criter ada.
movie ada, criter hantu endon pun ada..

Mekaseh tau AMALINA,
kasi link ni kt akak.

hatiku berbunga girang!!
lalalalalalala....






10 comments:

MaDaM LiEzA said...

oo k ai pun dah layan fast tv ye.. ari tu tgk adamaya last episod tu kat link ni le.. tp tgk sebelum episod tu ha ha ha.. masa kat tv3 tu tengok gak lagi tp kira dah tak gabra sgtle he he he

bakisz said...

bukan main eh kak ai.. iskk iskkk ngadap tibi jugak... koje jgn lupe kak ai oiiiiii

A.I said...

LIEZA,
TULER..BARU HARINI BUKAK LINK YG SI AMALINA KASI TU. HEBAT SUNGGUH! ;P

BAKISZ,
SAMBIL WAT KEJE, SAMBIL LAYANZ LE..keh keh..MATA PANDANG TV, TP TANGAN BERGERAK OK ;P

bizzonline said...

kak..
watermark kt pic cyril..da mcm kabe album le..ekekekek..
mcm sesuwai je ngn gambo..miahahaha..

A.I said...

EYYA,
KAN? NAMPAK REAL OOOO..HEBAT SUNGGUH AKU! erk!

kakngah said...

dulu aku ingt cyril tu owang melayu
hahahaha!!
dia kacuk jepun kn...

Syumaimah Edite said...

kenapalah si Ai nih memacam dia tepek kat blog beliau?? dah tak pasal2 gue pun klik jugak itu drama punya link..sajeee nak bagi gue abaikan rumahtangga. huh!!

Ai...kena kena berazam menjadi isteri solehah dan ibu mithali dengan tak tengok link tersebut. tengok DVD sampai muntah tak apa... -_- (dengan tangan gaya seperti mahu bernasyid 'sepohon kayu daunnya rimbun')

oRKeD uNGu said...

best3~ laju pon lajuu.. orked pon jatuh cinta gak! heee~

A.I said...

KAKNGAH,
KACAK CAM MELAYU KAN? A'AH, DIA ORG JAPANG ;)

SYUMAIMAH,
APA SUSAH? KAU ANGKUT LA PC / LAPTOP KAU KE DAPO. TENGOK SAMBIL MASAK. CAM AKU, TENGOK SAMBIL WAT KEJE. lalalalala

ORKED,
KAN YANG? BEST OOOO ;)

AngahSayang2314 said...

wow best la... terima kasih ye aizah bagi link kat angah gak... angah suka layan cita2 nie hehehe

klik klik (^_^)