8.5.10

::TAG SI LOMBU ITAM::

MOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooo


1. Thank & link the person that gave you the cow (jgn lupa copy picture picture sekali)
hui..soklan bahasa omputih ooo.

Special thanks to EL the lombu. eh, no no no. typing error. Thanks to El for giving me the lombu that look alike my own skin tone. (kau perli aku kan el? tp aku tak kesah. aku terima kententuan Illahi utk aku) :P


2. Bagi balik wasiat ini kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active

Takmo arrrr. Aku nk kasi lombu ni kat SEMUA pembaca blog aku ni. Sesapa yg baca aku jawab TAG ni, kowang amik le. Suka ati kowang la nk tambat ke, nak sembelih ke..nak simpan suh dia branak ke..



3. Bagi tau diorg ini yang diorg dapat wasiat dari org kaya kg sepening lalat

Org Kaya Kg Sepening Lalat??!! Kat ne tu? hohoho



4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

Ratah laok + gentel bantal busuk + korek idong (mcm el)
:P


5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

pelik la kot bagi org lain, bagi aku tak pon..


otak Lembu + buah pinggang lembu + kote lembu (sedap nak mampos!)
aku dapat mkn benda2 ni masa hari raya haji kt Kelantan je. Kt sni payah nk jumpa.
kene gi pasar kalau nak. malas lak aku. so, nak mkn mmg kene tunggu raya haji :)


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

buat masa skang dlm 265 je..tak ramai pon. aku bukannye diva glems
;P


7. Feveret soalan ni.. camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe..

kat tmpt keje lama. tp ms tu tak bernchentan chentun lagik. aku dah nk brenti baru couple. tu pon kejap je. trus tunang + kawen. Berchenta ms dah kawen lagi syiok oooo (^_^)






3 comments:

el said...

wakakakakaka..kote lembu tu caner le rsnye eh..stim x kalo mkn..kahhhhhh
sayang ko muahhhh

A.I said...

EL,
KENYAL2 EL. LEMAK OOOO..GORENG KUNYIT PON SODAP!!!!

bay said...

Bay takut la nak makan spapepart lembu, jering pown takut gak nak makan. tak tau la nape

klik klik (^_^)