14.5.10

::PUAS ATI AKU!!!::

DAH le smalam aku tak dpt nk tengok episod akhir ADAMAYA. Kan ke masa tu aku tgh sibok merempit ngan laki aku kehulu kehilir. huhuhu...

Makanya pepagi buta aku dah on PC kat opis ni dengan harapan nk tgk la siaran ulangan criter tu. Skaliiiiiiiii..TV3 online wat hal pulak. Takleh nk tengok. Punye la sabar aku menunggu asyik merefresh je. Last2 dalam kul 10 lebih baru dapat tengok. YEA!! puas ati aku. lalalalalalala..

Mmg best la criter ni. Rasa kejap je dah abis. Sib bek la ending dia best tak mcm criter lain tu. Jalan criter best, ending lak cam jahanam! kui kui..



Dani cuba pujuk Maya le kunun..
sudah kau tunjal kepala si amani kiut tu, dah kau tampar si maya,
ada hati nk mintak maap??
hakkkkkkkkk tuih!


Padan ngan muka kau!!
smp sewel kau kan?
tp sian lak aku tengok..keh keh


sib bek la Adam terima ampun dari Maya..


YEAH!!!!!


masa kowang baca entri ni, aku dah balik.
nak bersiap2 bertolak ke kg halaman en kaman azaha :)

babai my pren.
lebiu so muchy muchy!!






17 comments:

AMIEROZIANA said...

org semua duk tengok citer nih....await sy agak ketinggalan tak tengok lansung nih wei....tk bleh jd nih kena tengok kat web tv3 nih hehehe

semoga selamat sampai ek kak

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..kak ai...balik kelate ko..nok ikut..huhu

nabilah_2908 said...

hehehe..emo betul akk bila tgk cite ni eh...hehe..


safe journy.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ANAK BAPAK

aku amalina said...

kak ai...tgok kt tv3 online lambat..tgok kat www.dramamelayu.om lg cpt..n byk ite2 melayu best kt situ

afiq said...

,oge selamat sampai! :P

AngahSayang2314 said...

wah..wah..wah... balik umah yer... apa2 pun selamat bercuti ujung minggu

siti said...

salam ziarah....
akhirnya maya kembali kpd adam...

D.O.U.B.L.E...S said...

aku sanggup balik awal kak..nak tengok..memang best la cita nie...ending yang best sgt....

lieza said...

Memang syok giler drama ni....agak2ada part 2 x????

balik kmpg ye....Bestnya...Hati2 tau dalam pjalanan tu.......

ita cutevirus said...

bi..bi..bi.. ekekekk.. mental suda si dani tu..
hati bawak kete yer

Syumaimah Edite said...

cerita nih memang best. terutamanya misa sara amani tu.

btw, selama nih saya baca je blog ai nih. hari ni baru nak komen.

nak komen apa tau??

ai nih cantik jelita. terasa jeles kerana tak dapat nak menten jelita tahap ai. kagum..kagum.

encik kaman, sila berbangga. isteri orang lain payah wehh nak menten keliwon anggun macam ai, walhal anak dah berderet.

mamashasha said...

aku tak pernah tgk citer yang rata-rata org tgk...huhu...semoga selamat pulang ke rawang....

Emy Omar said...

kita pun suka adamaya kak..
ko balik kelate ke kak??hati2 dijalan raya ye

A.I said...

MMG SYIOK ARR CRITER TU. TP RAMAI GAK YG TAK SUKA TGK SBB JALAN CRITER MCM NK SAMA NGAN IM NOT SINGLE TU KAN? ;P

SYUMAIMAH EDITE,
HAMBOIIIIIIIIIII..PUJI MELAMBONG! ekekekeke..alah, takde maintain pon. dah mmg keturunan keding. nk wat camne? miahahahahaha...TP, MACEH LA ATAS KOMEN UP KAU TU. SUKEEEEE ;P
NAPE AKU TAKLEH KOMEN BLOG KAU? MMG TAKLEH YE?

Asiah Termizi said...

mintak2 la ade adamaya 2. tak puas tengok yg ni!!

Syumaimah Edite said...

ai...punyalah gue tak perasan. patutlah tak de orang komen (cehh..perasan tahap bik mama orang nak baca blog gue ka..kihkih)

dah setting. silalah komen (nak balas puji pun gue tak kisahhh...harharharrraaammm)

A.I said...

ASIAH,
TAKMO LA ADAMAYA 2. NNT ORG GILER TU KACAU LAGIK!

SYUMAIMAH,
HA..TULER KAU. KUDUKUT TAIK ASIN! ORG NK KOMEN PON TAK BAGI. huh!

klik klik (^_^)