5.5.10

::POSING ADIK BRADIKs::

DAH penat2 menguruskan kenduri, harus le melawa2 nk jemput org dtg umah kan? sempat lagi kitaorg berposing sakan. Mengalahkan pagi raya lak rasanya :P alahhh, tp kejap je pon lawanya. Lps tu menyinsing lengan balik la sambong wat keje. Berpeloh balik ketiak ngan celak kangkang!


anak-anakku cayunk.
aik! ada sekor je kumbang?
aiman tak kesah (^_^)


e'eh..budak kt bawah tu nyibok je. dia lak yg terlebih sengeh :P
yg mamat belakang tu pon sama.
ada ke cawan diletaknya atas kepala aku?
dengki la tu sbb tak sempat nk melawa lagi.

kowang jgn x tau..laki aku gigih uruskan majlis ooo.
rajin gilak. laki sapa la tu? laki aku la!
hohoho. riak. riak.


LADY GUGU GAGA


the sista!
aku + iena


Iena + CT


ayoi lak yg over kontrol ayu. how?


3 dara pungutan :P


gediks!


Iena yg tetap mengontrol ayu biar pon tgh gigih buat sambal blacan.
sius oo, elok je lepas amik gambar ni trus tuju ke dapor nk wat sambal blacan.
tu yg termantop tu.
terangkat bontot oooo! sedap!


the anak daras.
eh, yg dok bersimpoh tu daras ke? hohoho


mana baju aiman?


along + pakcu aloi


kak eye_nee hilang tak windu kau ngan si ayoi sewel tu? dia elok je tu ha. tp tak sompek nk hapdet blog goblog dia tu. katanya gigih wat training utk bebudak baru TM..hohoho..









4 comments:

Eye_nee said...

Lopeh rindu den ni ha...mato ayoi tu den tak tahan tu..cam mato kucing siam..meowwwww...sojak lamo tak hapdet ni dah lain macam mato ko yer Yoi..copek buek n3 baru Yoi..rindu tahap gaban dah ni..Tq Ai...Lamo tak begaduh ngan dio ni haa..Alahaiiii Ayoiiiiii...

bay said...

Lawa baju kau Kak..........

A.I said...

EYE_NEE,
DAH LOPAS SEKSO BATIN KAU KAN KAK? WINDU BONA KAU NGAN SI SEWEL TU. TUNGGU LA DIA JADI CEO KT MENARA TM TU SOK BARU DIA HAPDET BLOG AGAKNYA. miahahahaha...

BAY,
ALA..TU BAJU RAYA NTAH TAHUN BILA NTAH ;P

mini_ace said...

hehe. alaa..bila ayoi nak update blog dia. da bersawang abis blog dia tu

klik klik (^_^)