26.5.10

::TAKDE MOOD::



Aku adalah sangat malas nk hapdet blog harini.
Badan tak bape nk sihat ngan kepala ketat.
Gmbr2 lak t'tinggal kat file PC kt umah tu.
Mlm ni le aku hapdet gmbr2 tu ye..hohoho






ini le rupa aku masa umur 53 tahun sok.
kira cun lagi la kan?
mihahahahahahaha

aku dapat link muka tua ni kat blog ZURA JUB
nk test tengok rupa kowang 20 / 30 tahun lagi,
klik kt SINI






10 comments:

fazilzura said...

wahhh lawo nye muke akak even dh berumur..

nmpak ke ibuan

A.I said...

ZURA,
NTAH SAMPAI KE IDAK LE UMUR AKU TU NNT. huhuhu..

Ibu n Abah said...

AI...
akak pun dah cuba...
seronok juga sebab tak sure boleh hidup lagi 20 tahun.. tapi kita dah dapat tgk wajah kita waktu tu...
TQ bg link....

A.I said...

AKAK,
KAN KAK? DPT GAK KITA TGK RUPA KITA DAH TUA SOK CAMNE..

el said...

lain sgt
tp still cun
tang molot tu x ubah hehehe

A.I said...

EL,
MOLOT TU DAH TENTU LA. KELIWON TETAP UTUH! kahhhhhhh

kak ina kl said...

salam ai..oooo mcm tu dia org lupa kot..ishhh takbaik kan..bagi harapan kat org..tapi tunggulah ai..mana tau ada rezeki kamu nanti..sabar yer.

akak dah tau dah rahsia tu..semuga benda baik tu akan berlangsung dengan jayanya..

pasni mestilah best kan..dapat lagi kerabat dari kelantan..

amboi..dah tua pun masih lawa lagi..jelouss aaaa

A.I said...

KAK INA,
TULER KAK. CAM FRUST JE NI. huhuhu..EH, AKAK DH TAU YE RAHASIA TU? kekeke. AKAK DOAKAN DOWANG YE...(^_^)

Rina277 said...

ooo..camtu rupe ko dh tua sok ekk..tang mata kedut sume tu aku rasa btul kot tp still maintain cun la..tang gigi tue especially taring keliwon ko tue aku agak musykil ada ke lagi time tue ekk..tah2 dh abih berguguran kot..haha..jgn mare ratu keliwon super duper hot..

A.I said...

RINA,
HARUS AKU 'IKAT' GIGI AKU TAKMO KASI LURUH ;P

klik klik (^_^)