6.8.10

::AGENDA UJUNG MINGGU::




BESOK memacam benda aku nk kene buat. Cam biasalah, lepas subuh tu aku dah stat kerjakan umah. Nak cuci jamban, cuci kasot skolah budak, kemas dapor bla..bla..bla. Pastu pepagi dlm kul 7, aku kene hantar anak2 aku ngan anak ema gi skolah. Pastu blk umah, siap2kan bebudak 2 ekor tu. Si BB + Adek. Kasi dowang makan bekpes pastu dah nk stat masak tengahari pulak. Sesambil tu bleh la kemas depan + bilik. Tengahari tu nk gi amik bebudak tu dari skolah pulak. Rasanya boleh la aku singgah memana kedai kt pekan rawang tu nk carik hadiah anak kawan aku skali. Ada bestday party ptgnya tu kt Setapak. Blk tghari tu nnt suapkan dulu bebudak tu nasik. Tunggu laki aku balik dari kerja, siap2 gi Setapak..umah ila (bestday party anak dia). Rasanya lepak kt sana lama skit kot sbb lepas party tu ada acara terjun pool. Anak2 aku wajib mandi punye. haha..Malamnya pulak ada majlis sambutan ketibaan Ramadhan. Harus la turun anak branak. haih...larat ke aku esok ni..

Ahad tengahari tu pulak nnt mak aku nk wat kenduri tahlil skit kt umah Rawang. Dh alang2 nk bulan pose ni, buat la makan2 skali. Tp buat anak branak je. Ada gak la jemput sedara yg dekat2. Insyaallah...





5 comments:

fazilzura said...

salam kak ..

harus kamo tido awal key ... agenda plak jenis full day .. sure bdn penat nnt

irma said...

aku nak ikut weiii...minggu ni aku xleh kemana...laki aku xder....huhu sian aku terperap je mgu ni...uwwaaa

Softtouch [Hanim] said...

penuhnya aktiviti kak ai weeken nie...lepas satu, satu..xpelah kak nnti bln pose boleh rehat sikit...

shiori_LA said...

salam
ai...sama la kita weekend yang penuh dengan aktiviti hahaha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

huhuhu bz ko kak hujung minggu...curi2 rest tau :)

klik klik (^_^)