9.8.10

::TAHLIL + SAMBUTAN BULAN POSE BLOK KENANGA::

BALIK dari umah Ila, singgah umah mak kejap hantar pinggan mangkok nk wat tahlil skit esoknya (ahad) tu. Along pon tinggal skali ngan mak. Sampai umah dah pukul 9mlm. Ngam2 je time kenduri tahlil + sambut bulan pose kt bawah blok penhouse aku tu. Kami naik atas, mandi laju2..turun balik anak branak. hohoho...


alolo...chumels nya anak mama..
tak sangka si otomen (bb) tu pakai tudung nampak ayu gitu.
hehe


ramai gak yg turun.
bergabong skali ngan blok sebelah.
dowang je baca, aku x sbb peod..



try carik aku (^_^)


hui...mcm pirahna!
miahahahaha


sedap melampau mihun soto malam tu..
isk..dok terasa2 lagi kt tekak aku ni..




ini 2nd round..haha


kaum cina pon join skali.
bagus tau dowang ni, lps makan dowang tolong kemas skali.


dah terbarai tudung kau dek!
keletihan la tu..





12 comments:

Anonymous said...

Hi AI,

I silent reader blog u. Ada benda nak tnya boleh bagi email address tak?

Thanks

-Ryn-

Salmia said...

bab makan2 ni best je kan.. hehehe
selamat berpuasa!

az rina a.k.a jaijina said...

comei bile dak elly kai tuung kak..

Softtouch [Hanim] said...

aktif yer kwn penthouse kak ai..mcm2 program diadakan...yg paling best bab makan lah..:)

A.I said...

RYN,
HAI (^_^) NI EMAIL:

aimama77@gmail.com

(APA BENDA LA YG NK DITANYE TU KAN?)


SALMIA,
MMG FEBERET AKU MAKAN2 NI. hahaha..SELAMAT BERPOSE UTK KAU JUGAK..

AZ RINA,
CUTE JE BEBUDAK PAKAI TUDUNG KAN? TP KEJAP JELAH PON. DAH TERBARAI..hehe

HANIM,
BETOL..DOWANG MMG RAJIN WAT MAKAN2. GOTONG ROYONG LA KT BAWAH TU. ABG KAMAN PON MMG RAJIN TURUN. NAMA PON AJK KAN..haha

nome said...

meriah! suka tgk semangat kejiranan penthouse ko ni...x kira apa bangsa sekalipun, semua dtg turun memeriahkan suasana...bagus tol!

A.I said...

NOME,
MMG BEST WEI. SUME SEPAKAT (^_^)

Ibu n Abah said...

Ai...
Di kesempatan ini akak ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa buat Ai sekeluarga.. semuga ibadah kita pada tahun ini lebih baik dari yang terdahulu..Insya'Allah...

A.I said...

AKAK,
YE KAK. INSYAALLAH. SAMA LA NGAN AI PON. SELAMAT BERPOSE KAK :)

kiss.me.jewel said...

bestnya makan ramai. happening gitu. sis kalau berminat nak beli gelang-gelang pearls dari sabah, mari la kunjung ke blog saya =)

suhida said...

kak ai, jemput masuk GA saya ye. :)

A.I said...

KISS ME JEWEL.
MMG HAPPENING. hehe..OK, NNT AKAK REWANG2 KT BLOH KAU.. :)

SUHIDA,
BAEK! (^_^)

klik klik (^_^)