10.8.10

::TAHLIL + NYAMBUT POSE DI RUMAH DATIN BIAH::

AHAD, 080810 aritu mak buat tahlil skit. Tahlil adik bradik je. Tp mak ada jemput makan gak mak lang, abg ajoi, ema. beddy lak x dpt dtg, kete rosak. Yg mana ada ni pon dah meriah. Yg penting tahlil tu sampai pada abah, nenek, ahli keluarga & sume umat Islam yg dah meninggal. Kami wat tahlil utk semua. Insyaallah sampai la tu...


aku yg dah mcm mayat idop ;P
bagus betol bini kaman pakai baju kurung.
dia sorang jelah yg muslimah haritu. hehe..
tp rugi betol la, tak dpt sesama baca Yassin sebab aku piyed.
(piyed aku harini dah masok 11 hari kau! lebat, pekat..huhu
aku rasa ni penangan kene enjet aritu kot)


sempat je kau kan na.. ;P


IT technician yg gigih!




ustaz of the day (^_^)



bagus sungguh menantu comey mak ni (CT)
sore dia ngan kaman sama lantang.. :)




memacam ada. termantop wok!
lemak cili api daging ngan rebung + dalca terung + ikan parang masak pegaga + ikan masin + telor dadar + sambal bacan (iena) + tempoyak + sup ayam ngan sayor (iena).

aku bawak buah + ct lak bawak kuih muih


aku punye!!


makan secara berjemaah..


lady gugu..

sian dia sakit..isk :(
(jom gi spital selayang nak loi?)


maklang



datin biah bz layan tetamu..hehe


wow...bulu!





family ema lak sampai..




terkangkang kau makan ijam!




abg long gigih makan sambil anak menyelit bawah ketiak ;P


comeynye arissa!


makan kak..makan..


layan video pertunangan AJ aritu.. :)


bebudak dah makan, men dalam bilik store nenek..


ayoi + abg ajoi (cousin)


dah kenyang, kita relax2..


bersungguh memasing dengar aku merepek!


terbongkang dah anak branak ni...isk








11 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

seronok tgk family akak....ramai2 bergabung...

selamat berpuase buat akak sekeluarga....

Ibu n Abah said...

Ai...
Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.. semuga ibadah kita lebih baik dari dahulu...Amin.

~~ciklinn~~ said...

makn berjemaah tu... elly the comelsss girl ker yg jadi imam??? hahhahaha
sgt cute hokehhh

kak long said...

kan main si AJ tu besimpuh...

adek tu mendiva ler,makan dia yang jadi kepala...org lain kt bakang montot dia... miaahahhh..!

F A R Y N said...

akak..sampai je pic bulu.. aku pitam..
hahahaahaa

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

SALAM RAMADHAN uolzzzzzzzzz !!!
meriah sgt Tahlil kat umah mak !!!
AL FATIHAH utk Arwah Abah , Nenek , Atuk , sume umat Islam yg dh kembali ke Rahmatullah.....

Softtouch [Hanim] said...

Meriah rumah family kak ai...selamat berpose utk kak ai sefamily..

kucingorengemok said...

wow bulu tu merujuk pada bulu kening ke bulu dagu? (aku tak nak pandang ke bawah dari tu)... haha

selamat berpuasa!

Eye_nee said...

Ai..Selamat menyambut ramadhan yer...mohom ampun segala kekurangan penulisan samada secara sengaja atau tak sengaja....

norhidana said...

salam,

ni 1st time jenguk blog akak nih, seronok meriah.... tak sangka akak ada 4 anak... aduh... best

seronok dpt kumpul2 ramai2 gitu... emm alahai

A.I said...

LIEYA,
MMG SRONOK DPT BERLONGGOK GITU. SLAMAT BERPOSE :)

AKAK,
SELAMAT BERPOSE UTK AKAK JUGA... :) MEKASEH KAK..

CIKLINN,
A'AH..DIA IMAM. ORG LEN SUME MAKAN ADAP BONTOT DIA. haha

KAKLONG,
TULER. MMG DIVA SUNGGUH. ORG LAIN DOK ADAP JELAH BONTOT DIA. PENAMBAH SELERA. kahhhhhhh

FARYN
BANGUN BALIK WEI!!

AJ,
MERIAH KAN?? hehe....BEST!

HANIM,
TU KAU BLOM DENGAR BETAPA KECOHNYA MOLOT KAMI. hahahaha...

KUCINGORENGEMOK,
BULU BAWAH! kahhhhhhhhh

EYE_NEE,
SELAMAT BERPOSE UTK AKAK JUGAK. TAKDE BENDA NK DIMAAPKAN KAK..SUME OK JE..hehe

NORHIDANA,
uhuk!! BLEH TAK SANGKA LAK KANNN..haha..MMG MERIAH LA BILA DPT BERLONGGOK NGAN FAMILY GITU. KECOH SUNGGUH! hehe..

klik klik (^_^)