2.8.10

::ELO EVERIBODI::

(credit to shah)


SYUKUR Alhamdullilah, sumenya dah selamat + berjalan ngan lancar. Aku MC harini. Cabot gigi aku yg bengkak aritu. Esok2 la aku hapdet perjalanan pergi balik + majlis pertunangan AJ + Naemah tu ye. Yg pastinya sumenya dah selamat. Adik bradik aku, sume hepi dapat blk kg laki aku. Iena + Abg Long, tinggal kat sana smp hari Ahad. Balik sekali ngan aku. Kami berendam dlm sungai anak branak smp lobam! hahaha. Best sangat layanan dari family laki aku + org2 kg. sangat2 tip top. Smpkan Iena + Abg Long tak sabar2 nk dtg lagi. Boleh je, raya ni kita blk kelantan nak? lalalalala...best kan?

Nnt aku hapdet lagi ye. Molot aku ni berdenyut2 lagi. huhuhu...





8 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Alhamdulillah....sume dh slamat...nk tunggu sesi seterusnye plak ni hah !!! hehehehehehehe

TuYa said...

alhamdulillah..
mesti happening..x sabo nak nengok pic2 deorg kat sana..

Watie Abd Rahman said...

haku x sabo nk tnggu gambo nih.. ^_^

Mommy Prince said...

alhamdulillah.. selamat sudah si AJ. caiyokk..

Jom blk kelantan! hehe..aku akan di sana raya ke2 :D

kelantanku syg.kahhh

fazilzura said...

wahhh... upload le banyk2 lg kak

saveme_zero said...

syukur alhamdulillah..semua dah selamat.

shiori_LA said...

Ai cecepat update gambor...tak sabar nak tengok tuan punya butik....pakai baju ala penganti hehehe

dalila said...

AJ nape tk lansungkan je terus..lawa dh persalinan tu..

klik klik (^_^)