5.8.10

::AKU GOMOK::

ni masa sambut ulangtahun perkahwinan ke 10
(2008)


keliwon bambam


Ya Allah!!! Bini sapa la ni wei??


AKU gomok masa ni sebab aku amik steroid. Jenoh oo masa tu. Mcm azab je rasa. Dengan efek ubat tu, badan aku kejap2 kejung. Pehtu lain yg aku nk ckp, lain yg kuar kt mulut. Macam org mamai2 je rasa. Pehtu sume serba tak kena la. Time tu laki aku asyik nanges je tengok bila aku sakit. Aku pon nanges gak. Tp time nk gi keje jelah. TAKDE BAJU YG MUAT! huhuwaaaaaaa... sib bek la masa tu aku ada simpan kemeja2 yg org kasi size2 besar. Aku sarong tu jelah gi keje. Nk pakai baju kurung pon takleh sbb getah kain tu ketat. Tetiap pagi duk termenung kt depan lemari baju. Nanges2 :(

Lepas beberapa bulan aku telan steroid tu doc bgtau yg result tak memberangsangkan. Penyakit aku ni kategori agresif. Tahap kerosakan kidney + sistem imun tu cepat. hohoho..isk, tp aku takmo la makan steroid tu lagi. Betol2 cam mental aku mereng je. Ngan badan kejap2 kejung! Penah tau, aku dalam kete baru stat enjin nk jalan 2-2 belah kaki + tangan aku mengerekot kejung. Betol2 mcm spastik tu. Isk..sedey tol bila ingat. Skang ni kejung2 jugak la. tp idak le seterok ms aku telan steroid tu. TAKMO DAH LA...

* ada criter sedey masa aku memula kene makan steroid ni. Masa tu aku masih menetekkan Adek (umur 6 bln). Tak sangka pagi tu last aku tetekkan dia :( sbb doc call aku ckp aku kene dtg spital trus stat mkn ubat tu..memula tu mmg bapak giler sedey la wei. Sbb memalam Adek bangun mengagai2 carik tetek aku. Bila aku elak, dia diam je sambung tido balik :( (sbb biasa dia menetek malam, siang kt umah ema isap botol). sian dia kan?


Ha, lepas ni takyah nk tanye2 aku lagi apa petua nk bagi kurus. kaum kerabat aku sumenya mmg keding2. Kakak2 aku (belah mak tua) + adik aku, iena pon kerempeng je. Mmg ikot baka arwah abah aku kot. Cumanya masa dlm pantang tu aku jaga pewot jelah. Sapu ngan krim kempis pewot pastu bengkong. Tp kalau kowang nk tip2 jadi gomok, aku bleh bagi sbb masa zaman anak dara kerempeng dulu ramai org kasi petua nk gomokkan badan. hehe..




15 comments:

Watie Abd Rahman said...

ala.. siannye adek. nak nenen.. >_<

kakngah said...

buas nok... muka ko baham roti tuh...

kak long said...

lagi ngeri tgk keliwon tu...
cam real jer...hisk!

D.O.U.B.L.E...S said...

masa nie kan kak..besaw ko...

nome said...

aku doakan ko cepat2 sehat dan aktif selalu...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehehehe, family aku keturunan besau2. aku ni kira kecikla walaupun dah membesar. ekekekeke

A.I said...

WATIE,
MMG KESIAN TAU. NANGES JE AKU BILA DIA NK NENEN TU :(

KAKNGAH,
MMG AKU BUAS NOKS! miahahaha

KAK LONG,
EH, TAK COMEL KER?

CT,
MMG BESAU SUNGGUH! huhuhu

NOME,
MEKASEH LALINK ;)

TINIE,
hahaha...DAH TERBALIK LA PULAK YE?

Softtouch [Hanim] said...

xbam sgt pun sy tgk...kak ai sakit rupenya..sory lah sy xtau sbb sy br je kenal2 kak ai nie..

xpelah yg penting kak ai maintain cantik..take care

A.I said...

HANIM,
TAKPE LA..SKANG DAH TAU KAN? hehehe...YG PENTING, MAINTAIN MENTAL! hahahahaha

~~ciklinn~~ said...

hahhahahhahahah aku mmg takleh tahan tol tgokkk gelagat ko ni kak.. rasa nak gelak guling2...

ieda said...

mmg sesuai kalau belakon jd keliwon ni..haha...siap ada taring lg dah..

A.I said...

CIKLINN,
KAU INGAT TAK YG KITA MENGILAI TAK HENGGAT MASA KAT UMAH CT TU? wakakakaka...MMG LAWAK GILER!

KAK IEDA,
NNT AKU ISI FORM JADI ARTIS HANTU KT ASTRO KAK. ABIS KOMAN PON AKU GI SERAH DIRI KT SEBELAH OPIS AKU TU, SKOP PRODUCTION. miahahaha

Rina277 said...

Ai..skali tgk muke keliwon tue mmg tokojut aku..dh la duk sorg2..pas tgk byk kali aku rasa keliwon tue comel sgt la..jeles ko ada taring mcm adik aku..tp adik aku keliwon gomok..haha..

A.I said...

RINA,
EK ELEH..RUPA CAMTU PON KAU DAH TAKOT? NNT AKU TUNJUK YG BETOL2 PUNYE. KOMPOM KAU KEJUNG! miahahahaha...KELIWON GOMOK TU KIUT APA..hehe

Anonymous said...

aefefeaf Ccomctpapuftjoqzpgjr, Penis Enlargement Pills sdfsdfswe Penis Enlargement, VuuIOeQ, [url=http://www.buypenisenlargement.com/]Penis Enlargement[/url] fwaefefef. ynaytanyt penis enlargement, bbQrETC, [url=http://www.male-sexual-styles.com]penis enlargement[/url] lrutsltk This is good information that will help others. srjyzent penis enlargement pills, bRgGALs srjyzent penis enlargement bRgGALs, [url=http://penisenlargementkey.com]penis enlargement[/url] rthnBDtTEG jhdjhd~

klik klik (^_^)