3.8.10

::PERJALANAN PERGI + SANTAI2 KELANTAN::

Kami berkonvoi 1 van toyota Hiace (12 org) + 2 mpv (wahhh nk gak sebut MPV kann ;P)
+ 3 kereta. lagi 1 kereta akan bertolah direct dari KB.
Kira ramai gak la rombongan kami ni..best!


kami bertolak dari R&R Rawang dlm kul 12mlm.
tunggu van si AJ.
Tp Alhamdullilah, selamat smp ke Kg Belimbing, Jeli kul 5:30pg.
Kami ikot K.Kangsar - Gerik + Jeli


AJ yg direct dari Pusat Islam,
mekap imam muda
(YEAY!!! Asyaf menang!!)


AJ kalot angkat makanan + minuman dari umah mek ke umah tompang kami.
kami duduk kt umah tompang betol2 kat sebelah umah mek.
terpisah aku ngan laki aku.
hahahaha..
dia kt umah sebelah, aku kt sebelah.


best betol..bangun tido dah siap terhidang nasik lemak + kuih muih


budak 2 ekor yg tengah nganga tu lagi dasyat..
bangun je tido, trus duduk makan!
kahhhhhhhhh


lepas makan, kami gi sungai lak..
dekat je ngan umah.


kami yg tak gosok gigi


meriah!!


lady gugu in the house!


fuh! ngalahkan artis!






alololo...
touching sungguh aku tengok gmbr si kembar ni..


photoG terhebat yg ikot kami..hehe


thanks kowang






blk dari sungai, sempat la jugak aku meninjau persiapan kt umah mek..
meriah sungguh!
ramai yg merewang :)


nk blk kt umah sebelah, siap2 lepas tu nk mekapkan naemah lak ;)




11 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Hohohohohoho....Kakngah , itu adalah VAN TOYOTA HIACE ye....bukan KIA PREGIO !!! wakakakakakakakaka

Meriah sgt2 !!!

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Tambahan skit.....huhuhuhuhu , touching gak gbr A.mi dgn Ayoi tu.....sob sob sob

Mommy Prince said...

untung lah ko AJ dpt org kelate..mmg ko boleh gemuk lah..masakan nyer meletop... service mmg tip top!! ilikeeeee

idup kelate..ekekeke

(tetiba rasa tak sabar nk blk kg raya ni .nk melawat pusara arwah nenek ) :(

TuYa said...

syioknya..
tgk makcik2 merewang tu pun dah tau meriah..
belum tgk pantennya..
next!!!!!!hik hik hik..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

wow! meriahnya. ramai betul yang datang ikut rombongan kan :)

Nur Syafawati said...

sonok kalau jalan jauh2 konvoi ramai2 mcm ni..mmg kecoh!!!huhuh..tahniah aj..dah jadi tunangan org!!!uhuhuhu

Softtouch [Hanim] said...

meriahnya kak ai...mcm kenduri kawin plak...byg kete jgk yg ikut rombongan tu...seronok tgk..

MrsSerih said...

kak!!! next pelisssss

A.I said...

AJ,
hahahaha...OK, AKU DAH EDIT ;P
KAN? TOCHING GILER GAMBAR ALOI KISS KAU TU...huhu :(

NIKI,
MMG SAMBUTAN ORG KG MERIAH GILER WEI. SRONOK ROMBONGAN AKU. LAOK PON AKU MMG REQUEST NK LAOK KG. BEST!

TUYA,
MMG MERIAH! SEJARAH KT KG TU MAJLIS TUNANG DAH SAMA CAM MAJLIS NIKAH. hahaha

TINIE,
RAMAI YG NK IKOT..LAGI BAGUS. MERIAH. NIKAH NNT KOMPOM LG RAMAI ;)

SYA,
KAN? MMG BEST LA. NIKAH NNT INSYAALLAH, BERKONVOI LG RAMAI ;)

HANIM,
MMG MERIAH WEI...hehe

MRS SIREH,
TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUUU (^_^)

saveme_zero said...

meriah dah mcm kenduri kawin. i likeeeeee. x sabar nak mkn nasik minyak pulak..muahahaha

A.I said...

SUE,
hahaha..NASIK MINYAK TU PASTI KAU AKAN MERASA PUNYE ;P Insyaallah..

klik klik (^_^)