27.12.11

::KITA DOA SESAMA YE::


BANYAK yg aku nk criter sebenarnya kt sni. Tp aku xde masa nk update. Aku blk dari Melaka Ahad haritu. Takde celebrate birthday Along pon. Dia lahir 25/12. Aku arrangekan utk dia celebrate ngan kwn2 rapat dia kt KFC je. Potong kek kt sana. Aku hantar & ambil. Sronok le bebudak tu bergedik2 kt sana tanpa aku ;P Harini pulak pepagi lagi aku dh ke SMK Rawang temankan Along orientasi. Ayoyo, mcm tak caye je aku ada anak yg bersekolah menengah...huhu

Tghari smp ke ptg td pulak aku mengemas umah. Buang bersih abuk2 yg ada. Mop dari dlm bilik ke ruang tamu smp ke dapor. Licin bersih aku kerjakan. Ni sume sbb nk elakkan Angah dari terkena jangkitan kuman bila dia blk umh ni nnt. Letih bukan kepalang tp puas ati sgt bila umah bersih. 

Skang ni ada gak rasa risau pembedahan Angah esok. Doc nk masukkan pin/skru kt tengkorak Angah. Benda tu kene drill ke tulang kepala. Memacam benda dlm kepala otak aku ni. Mudah-mudahan semuanya berjalan lancar & selamat. Semoga lps ni Angah gembira dpt dengar dgn jelas. Nak2 lagi bila dpt telinga. Mesti dia hepi =)

Mlm ni hntr bebudak kt umah mak. Esok dlm kul 6 lebih dh nk bertolak ke HUKM. Kul 730pg dah nk kene ada kt sana. Jap lagi nk suapkan Angah nasi byk2 sbb dia kene puasa start tgh mlm ni.

Kita sama2 doakan Angah selamat ye...TQ semua =)

10 PENGOMEN:

Ibu n Abah on 12/27/11, 7:58 PM said...

Ai..
Akak doakan agar Angah selamat menjalani pembedahan esok pagi. Semuga semua urusan dipermudahkanNya.

Eya Eybizz on 12/27/11, 8:01 PM said...

semoga semuanya berjln lancar..amin

QASEEH HATIKU QASEEH on 12/27/11, 10:41 PM said...

insyaallah..sy doa kn semuga semua nya berjalan lancar...semua angah cpt sembuh..mmg la risau kn..bla bab2 operate nie..klu pengalaman sy..klu operate..pantang dlu mkn isi ayam..telur..spy luka x benanah..psl ayam tu bkin gatal..elakan mkn pati haruan atau sup haruan..nnt timbul isi d tmpt operate..x cantik plk..sy sda 2 kali c ser..mmg x ambik pati haruan sup haraun atau mkn isi haruan..sda lebi sebulan baru sy mkn..ada nurse ajar sy..klu mkn tu bikin timbul isi d luka jahitan tu..even x jahit..psl ikan haruan tu akan cpt kc sembuh luka..tp kc timbul isi baru..klu nak cantik tr paksa la jgn mkn dlu..x cantik lh klu nmpk isi2 timbul..mcm bekas c zer sy tu langsung x nmpk bks d belah..nmpk mcm garis lurus ja..x ckit pn isi timbul....sakit tu bla ubat bius sda abis..nmintak advice dokter la..smpi bla boe conyinue mkn ubat thn sakit if sakit masi x abis..AI..jgn risau..semua ok tu...
ur pn jaga kesihatan jgk la..lately nie..mcm selalu x sihat..jgn abai kn kesihatan awk jgk..anw tek k..luv u...:))

kakngah on 12/27/11, 10:53 PM said...

Along dah besar, lagi happy celebrate ngn kengkawan kan...

semoga operation angah berjalan lancar.

CathJ on 12/27/11, 11:32 PM said...

Semoga pembedahan berjalan dgn lancar.... Takuttt je dgr cakap skru kat kepala ni... O.+

JaJa'Z on 12/27/11, 11:46 PM said...

aku doakan semoga semuanya selamat ek AI>...

adarnadzmie on 12/28/11, 8:31 AM said...

ai.. kita semua doakan yg terbaik tuk angah... moga impian jd kenyataan.. semoga pembedahan berjaya...amin..

estee_8980 on 12/28/11, 9:28 AM said...

insyallah semuanya selamat....saya doakan dari jauh moga semuanya berjalan dengan lancar...aminn

shiori_LA on 12/28/11, 10:13 AM said...

semoga semuanya selamat Amin.....

ieda on 12/28/11, 8:26 PM said...

akak doakan moga pembedahan angah berjalan lancar...selamat semuanya.

AI...jangan dok imagine cemana doktor buat benda2 tu semua.tak pasal2 jadi ngeri plk nanti...bayangkan keadaan bila semua dah settle ja.
insyaAllah...all the best to angah.

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei