7.12.11

::UPDATED BLOG MEKAP::


Mcm takde apa lak yg nak aku criterkan. Hari2 mcm biasa je. Cumanya rasa rindu kuat2 kt si Angah. Dia lak bila kita call mcm menyombong. Dia mmg x reti sgt nk berckp dlm enpon. Mcm aku le. Bila aku call enpon dia, "elo", "ha, nape?!' - boleh? ;P 

Minggu ni adik aku si Sam blk Melaka. Aku mintak dia kutipkan si Angah. x yah le aku blk ke sana. Rabu dpn Angah ada appt kt PPUM (HUKM). So, terpaksa gak la suh dia blk ke sni balik. Operationnya ujung bulan ni. Aku dah decide nk amik cuti dlm 2/3 minggu utk jaga dia. Mintak2 le dpt cuti ihsan. Kalau tolak gaji, naya gak aku. hohoho..

Minggu ni je aku free. Minggu depan smp ujung bulan aku bizi ngan mekap blk. Ptg ni ada job mekap dinner. Nak mintak blk awal skit. Dpt gak le aku duit poket sbb duit upah mekap aku sume aku campak dlm akaun Angah. Standby utk kos pembedahan yg aku x tau brape hengget tu nnt..yg si Angah lak mintak aku bwk dia holiday sebelom operate ni. Masalahnya mmg aku xde masa. Ingat nk bwk bebudak ni g cameron highlands, tp bila lak? huhuhu...ingat nnt nk pujuk dia g jenjalan ke zoo jelah dulu. Mintak2 le dia ok. Kalau ada rezeki, lps dia dh sihat dari operation tu br aku bwk dia gi holiday..

K lah, aku nk sambung wat keje. Byk keje nk aku settlekan kt opis ni. Kowang tengok2 le blog mekap aku. Smalam aku ada update. Bleh klik kt SINI ^______^

4 comments:

kakngah said...

dah tak lama lagi la operation angah yer.. tak sia2 usaha ko turun naik sana sini nok.. aku doakan semuanya sukses & angh cepat sihat k..

A.I said...

KAKNGAH,
TU LE NGAH. HILANG TRUS LELAH AKU. X SABAR NK TENGOK ANGAH HEPI DPT TELINGA. TP BUKAN TERUS DPT PON. KENE 2 KALI OPERATION JUGAK NI NNT...

Nur Syafawati said...

aku pun doakan semoga pembedahan angah berjaya..insyaallah..mesti angah x sabo kan..hehehhe..xpe kak..ko keje kuat bukan utk org lain..utk besarkan anak2..

A.I said...

SYAPAK,
TULER, ALHAMDULLILAH..HAMPIR TERCAPAI DAH IMPIAN SI ANGAH =)

klik klik (^_^)