21.1.11

::GALA NITE DINNER::

HA..amik kau! jenoh aku tepek mekap kt muka sendiri smalam. Kita mekap org ngan mekap muka sendiri adalah sgt2 lainnnnnnnnn! Rasa lenguh semacam. Tang bulu mata tu yg x bleh blah tu. Pakai sebelah smp 1/2 jam uolls! kalau tepek kt mata client brape saat je dh siap. perghh..mencabar sungguh! (^_^)

Smalam kami, MUA2 (makeup artiste) ada dinner. Kak Rose Jr. yg anjurkan Gala Nite Dinner. Buat kt Pullman Lakesite Hotel @ Putrajaya. Mmg happening la mlm td. Dpt jumpa ngan makeup artiste yg lain & photoG2 skali. Paling meriah meja kami la. Molot memasig cam lahanat! kahhhhhhhhhhhhh...mmg best. Tp aku x dpt apa2 hadiah pon. Aku ni mmg jgn harap la ada luck nk dpt hadiah lucky draw tu. Mmg aku ni x pernah ada ong! cisss.. AJ dpt gak hadiah menang karaoke. Kalau dia masok, mmg kompom la dia bolot! hahaha..tp jgn kowang suruh aku yg nyanyi atas stage tu, mau roboh uolls!

Mlm td aku diapit 3 ekor anak ikan. muahahahaha..si AJ, Ajeet + Edany. Kami gi 1 kete je, aku drive. Dh nk dekat kul 2pg baru smp umah. kul 5pg dah bangun..adoii..


muka dh siap mekap
(apesal cam penyu lak ni...)


eceh ceh cehhh


kita posing2 makeuo dulu ye noks


baju ni aku beli utk pakai masa kenduri AJ bln 5 ni nnt,
tp mlm td dah aku rasmikan dulu.
lalalalala


AI + AJ
(kami kakak + adik ye, bukan laki bini)
kahhhhhhhhh..


ni anak ikan mak uolls ;P


Ezany + Ajeet


suka giler ngan pic ni.
CINTA ALIAH's TEAM


client tgk rupa aku yg garang ni musti takot nk soh aku mekapkan..
ngeh ngeh


keluar peloh jantan aku pakai kasot tu.
ni le pestime aku beli kasot tinggi gilak.
adalah dlm 4inci tinggi!
nnt aku riakkan kt sni kasot tu ye..ngeee


register dulu ye..




ucapan dari penganjur, Kak Rose Jr.



me + kak naza


3 kanak2 riang


me + MK :)


sempat snap makanan ni je..ngeee
mcm2 ada mlm td. layannnn..




x sangka jumpa Huda kt sana :)






dgn geng setable ;)



best dress


best sut :)
anak ikan mak tercalom uolls! haha




Gaya + Mutu + Ketunggulan
kahhhhhhhhhhh


tu diaaaaaa!
big bos kalau dh dpt pegang mic,
jgn harap la org len nk menang.
hahaha


bwk lagu Januari, Glen


ngalahkan artis!


Ajeet pon join gak..


yeay!! juara!



ngan organiser majlis, K.Rose Jr + Hubby


ada gaya la huda ;)


dh jd cam kelab dangdut la pulak..
syiok oooo!


AJ + Tiar Zainal


harus la ada gak ;P


GALA NITE DINNER_20.1.11
Pullman Lakesite Hotel, Putrajaya








27 comments:

Ina's said...

LAWANYERRRRRRRR...CANTEK & GLAMMMM KO TAN OOOIII

bay said...

gigih kau prektis cara lilit tudung ye kak( aku pun -p ).. selesa kan kak pakai cenggitu. tak la panas sgt..kan3

FARYN said...

cun!!

Mama Herda said...

x leh blah yg muke mcm penyu tu hahahaha..tp seyesss cun seh!!!

Diarihatiku1976 said...

siyesss.. ayu sungguh ko masa ni... mcm anak dara tepi sungaiiii.. ahahksss

A.I said...

INA,
AKAK KAU MMG CANTEK KAN? kahhhhhh

BAY,
ALA..AKU LILIT CAM TUDUNG SITI TU JE. SENANG.. ;)

FARYN,
MEKASEH!

HER,
MMG MCM PENYU AKU TGK PIC TU ;P

IENA,
TEPI SUNGAI? wakakakaka - AKU DOK TERBAYANGKAN ANAK DARA TGH CUCI KAIN KT TEPI SG LAK ;P

mAmAbuDaK said...

kus smagat cam teruja eh tengok

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya kak....mcm artis..kalah artislah...sgt lawa kak ai nie...

ooo tiar zainal tu lelaki igtkan pompuan...heeeee

el said...

no komen kahkahkahhhhh

Lyana said...

mantop btol lh k.ai ni..

nome said...

umang ai! cantek ko kak...kelas ko pakai bulu mata...mogadevas tol! x cam mak org...cantek ko dari artis...seyes weeii!!! apakah rahsianya?! kahhhhhhhhh

kelas! ada gambo dgn tiar zainal...sempoi!!!

shah-ila-ain said...

selalu tengok cantik gak...bila dah make up ala divaa nie lg melatop lah ko kakkkk...nie reaksi abg kaman plak mcm manoo nengok bini dia lawo cam gini....

MUMMY ILA said...

kelasssss melatop... pong pang pong pang.. kakak aku mmg vogeh okey!!!...

PynGees said...

akak mmg sweet la... klu camnie make up artist baru la org caye... x make up pn akak ttp chantek...:D

A.I said...

AYOYO KOWANG BIKIN SPENDER AKU MAKIN RABAK!! haahaha..ALA, SEKALI SEKALA JE PON. X KOSE NK MEKAP TETEBAL GINI SELALU. BERAT GILE MUKA AKU RASA. CAM BERKATI2! haha...ANYWAY, MEKASEH YE (^_^) hehe

HanaBella said...

Sekali tengok macam Rozita Che Wan la kak oiii.. Auwwww~~ hehe

Rosfida Abu Sufi said...

Inta, pinjam bulu mata boleh tak..kalau aku gi mengajor pakai bulu mata, mesti tangkap leleh anak murid aku ..

fazilzura said...

wah glam ko kak mon... bersinor2 gitu .. ye ler, bile lg nk posing skan gitu kan , dok akak je tepek muke org.. kali ni tepek muke sdiri ..

daku x tau psl event ni psl daku bkn nye mak andam heheheh .. tp tiar zainal tu kwn skolah & geng selepak daku kak mon .. sejak2 dr make up artis ni , dia makin ado style.. dulu2 comot jek.. heheheh mmg dr skolah dia suke make up2 ni.. kwn baik dia now dh jd nyah aka model singapore.. lawooooo

A.I said...

HANABELLA,
SEKALI TGK CAM RCW, DUA KALI TENGOK TRUS PITAM! kahhhhh

FIDA,
KALAU KAU PAKAI BULU MATA TU TIME NGAJAR, MMG X JD APA LA WEI. MEMASING DUK TENING KAU LELEH2 AIR LIUR! haha

JUB,
ooo...TIAR NI KWN SKOLAH KAU RUPANYA. BUDAK COMOT YE? haha..DAH BERJAYA DIA JD MEKAUP ARTIST. KAGOM NGAN TALENT DIA. SOK LUSA, AJ PON BLEH JD CAM DIA GAK. INSYAALLAH..hehe

ieda said...

cantik make up ..
best ramai2 mcm nie .. dinner kan kenalah glamm :)

Nora said...

cantik nye kak Ai.....class gitu..

A.I said...

IEDA,
MEKASEH ;) TULER, SEKALI SEKALA. BIASA MEKAPKAN ORG, KALI NI MEKAP MUKA SENDIRI LAK. hehe

NORA,
MACEH (^_^)

Kak T JB said...

Ai,
kalau ai kat JB, nak mintak ai make up untuk dinner next week tapi jauhkan...
make up yg natural...cantik...

Ciklinn said...

perghhh meletups ko noks.. hahahha.. kak giler cun melecun kamu..... caiyok2....

deaf-angel said...

meriah betul

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Memang meriah !!! sungguh meriah .... yg penting , mek teruje dgn make up mak hayam mlm tu...very the Bapokssss sgt sentuhan nye :p

A.I said...

KAK T,
ALAAA..JAUH NA! KALAU DEKAT, BLEH JE AI MEKAPKAN AKAK. SWEET2 NATURAL GITU ;)

CIKLINN,
AYOH CIKLINN, KITA BLAJO MEKAP! haha

DEAF-ANGLE,
TAMBAH MERIAH NGAN MOLOT AKU YG LAHA NI! kahhhh

AJ,
MEKASEH UOLLS! TGK LA PULAK SAPE SIFUNYA KANNNN? 'BK' GITU! muahhhhhhhhh! ;)

klik klik (^_^)