19.1.11

::MEREMPIT KE SPITAL::

BIASA gi spital aku drive kete, tp harini aku soh kaman hntr + amik naik moto je. X kose nk tempuh jem giler vavi tu. Dari Selayang ke Bt Caves jalan jem konsep x bergerak langsung! Nak2 lagi td ada xcident plak. haihhh..balik ptg kang lg teruk. Mampos mati kering dlm kete. So, utk mengelakkan dari perkara sebegitu berlaku, makanya merempit la aku gi spital td. hehe..



aku googlekan je gambar2 ni..

Dedulu time aku anak daras mmg aku x tinggal lgsg g tengok org cocok2 ni. Minat sungguh aku! Kadang tu x berteman pon xpe..aku g sendiri je. Ada brann? heh heh..Memula dulu masa aku kecik, arwah abah yg bawak gi sana tengok. Bila dh besar skit, aku g sendiri je. Memacam kerenah boleh tgk kt sana. Suka tengok dowang berarak. Cocok sana, cocok sni..meracau2 cam org ilang akal. Yg paling aku suka tgk, time dowang nk menyocok tu le. Dari sedar smp le x sedarkan diri. Wel Wel, Wel Wel ;)

Ada gak org putih yg giler. Ingat memula tu dtg nk tengok je. Dowang kan suke try benda yg pelik2 ni. Ada yg sangggup diri masok setan sbb nk rasa camne kene cocok. isk..Tp skang ni dh lama x layan wel wel. Sejak kawen ni, laki aku xkan nak g tmpt tu. Takat lalu tgk dari jauh je lah. Tu pon sbb lalu nk gi keje + blk keje. Skang ni KL pon dh dpt cuti. hehe..best!

Sok mlm aku ada dinner. Gala Nite - MUA (makeup artiste). x sabar nk tepek mekap kt muka sendiri. Nak berlagak ala2 diva gitu. bleh? kata nk lalu kt red carpet kannn. iharus la uolls..ngeeeee..





26 comments:

kucingorengemok said...

ustazah aku kata, kawan dia gi tengok, dan dok bacakan ayat² quran senyap²... meraung orang tu berdarah (jin dia koma kot kena ayat kursi)

wallahualam

A.I said...

KOG,
HA..YELAH TU KOT. MMG BYK SETAN KT SANA. SAH2 SUME TU JIN2 JAHAT JE YG BANYAK.. isk

kak long said...

selalu gak tengok masa duk n9 dulu...!
dio tarik hantu sungai masuk lam badan!ngeriiii!!!! wok!

Lyana said...

mase kecik dulu wel..wel..tu berarak allu depan umah..hukhukhuk

Softtouch [Hanim] said...

tulah kat pernah jg dgr org ckp mcm kucing goreng ckp tu..ada yg berdarah2 kalu kita bc ayat al-quran..

beraninya akak p tgk yer..

mesti kak ai vogie ni masa dinner nnti..tepek kat blog yer

kakngah said...

jual kacang putih laku giler tuh!

A.I said...

KAK LONG,
MLM NI DOWANG DH STAT BERENDAM. huhuhu

LYANA,
HA..X YAH SUSAH2, DUK JE DPN PINTU UMAH TGK. TP MUSTI BYK SETAN IKOT TU. ngeeeee

HANIM,
NK GELAK JAP. wakakakakaka..BUKAN KUCING GRG LA YANG. KUCING OREN GEMOK! haha..X PASAL2 KOG KENE GORENG. adoii..
HA, YE KE HANIM? KAU PON PENAH DGR KES TU JUGAK YE? BEBILA NNT AKU NK TRY LA. JGN AKU YG KENE MASOK ANTU SUDAHHHH ;P

KAKNGAH,
DAH RAMAI NA YG JUAL MINATANG TU KT SANA! hahaha

ieda said...

AI...citerlah cemana depa jadi tak betoi tu..akak tak penah tengok.teringin gak nak tau.

A.I said...

IEDA,
SAMI2 TU ADA JAMPI SERAPAH KAK. LPS JAMPI TU DIA ASAP2KAN MUKA ORG TU. THEN ORG2 YG KT KELILING DIA SUME SEBUT WEL2, WEL2..SAMPAI DIA JD CAM TERKULAI. TP KEJAP JE, PASTU DIA MCM JOGET2. MASA JOGET2 TU LA ORG CUCUK PIPI DIA. TP MMG XDE KUAR DARAH TAU KAK. SAH LA SETAN DH MSK DLM BADAN DIA! HOHOHO

nome said...

ko dok kat celah2 sg tua dan kg nakhoda..yg aku ni lg parah..dok kat taman selayang...dekat ngan taman batu caves...so mmg dengar segala keriuhan dan kekecohan yg melanda...nak kuar umah...tobat x bani sbb derang bawak keliling taman...manyak takut oo aku nih...aku tak se bran ko la sis! kahhhhhhhhhhhhhh

MUMMY ILA said...

ingatkan ko tolong pecahkan kelapa sekali :)

Anonymous said...

meraung, berdarah? hahahaha! memang ugama penipu. cuba cerita sikit kat mana yang berlaku, tarikh, masa? hahaha! ugama yang suka membunuh ni lagi la hina. membunuh sesama sendiri pulak tu! hari ni 45 kantoi kena bom kereta kat iraq! banding dengan yang bawak kavadi, siapa yang lebih hina? bloody bullshit punya melayu.

Anonymous said...

very racist comment and this proves that malays always have no brains and no respects towards other race. this also proves that malays will never learn and will always be incompetent

Anonymous said...

tak kisahlah orang nak sambut macam mana pun...Orang beragama Islam ada cara dia, orang beragama Hindu ada cara dia, Buddha n juga Kristian. Mengapa kita kena mengutuk/mengata agama orang lain? kalau orang beragama lain mengata/mengutuk agama kita takkan kita tak marah??

Jadi,kita kenalah menghormati agama orang kalau kita nak orang lain menghormati agama kita.

Anonymous said...

to the first anonymus :
alaaahh ko pun sama ja mcm blogger ni..orang beragama ko xpernah bunuh sesama sendiri ker...hey stupid foul-mouthed dumbdumb, didn't your mother or father ever teach you not to generalise???ataupun ko xder mak bapak..ko tu anak haram kurang kasih sayang kan...bodoh punya bangsat

Anonymous said...

second anonymus
U are as idiotic and racist as the blogger! Dare ask why? Well lemme teach you something IDIOT, if The Malay race is as bad as you've just insulted them...your very own existance will be out of the question..the Malay race took other races aka your grandma amma grandpa appa as 'brothers and sisters' and let them stay here used to be known as Tanah Melayu..we let you practise your own religion and do whatever you wish to do as long as it does not cause any trouble....what you didnt learn history?? You didnt go to school ah??? idiot...the only incompetent disrespectful idiot is you....weh bangsat, even dogs wont bite the hand that feeds.....ko ni aper ha????

Anonymous said...

and as for the blogger.... Ko ni perhal??? Ko xpernah bercampo??? Ko tak tau hormat orang lain??? Ko igt dorang xder hati n perasaan?? Ko bagi kat aku sunnah or hadis Rasullullah s.a.w yg suh kutuk n hina agama lain....nah orang2 seperti ko la yang merosakkan nama agama Islam n nama bangsa Melayu...ko bahagia kan??? ...ko gi baca surah al-kafiruun......mcm ko punya attitude ..duduk dlm hutan pun binatang tanak makan ko

Anonymous said...

eloklah hang buh gambar hang ngan laki n anak2 hang skali,pasni hang pi mana ramai duk usya sbb la blog hang ni dah femes kat facebook..tu la org nk wat blog hang pn nk wat blog gak tp otak tak guna masa nak tulis tu..hang pi buh gambar plak..hah elokla....aku sarankan baik hang delete ja blog ni sblm ramai lg duk flame blog ni..pasni pi la bercampur ngan kaum lain jgn duk keliling kaum hang ja sampai akai pun letak kt lutut...aku nasihat cara kasar sbb hang main kasar ngan agama lain... Okla assalamualaikum

Anonymous said...

your late father brought you to batu caves so you learn to tolerate with other religion but you have forget his teachings.
And i like this anonymous guy on top.
For your info lady who is so called mother of four, the world's four main religion is created long time ago. So there is up and down. I am hindu, there is certain thing in my religion not correct but you have no rite to insult other peoples religion. There is things i can say about your religion too if i want but i wont because i know the universal moral value

Anonymous said...

Kepada beruk betina benggong tuan milik blog ini..apa nak dikato...memang tak dapat dinafikan pemikiran anda kolot dan tak berguna langsung..padahal dah jadi isteri dan ibu pulak itu..Masih lagi tak faham untuk hormati satu sama lain..kerja kat hospital mana ? sebagai juru rawat ? hang layan semua pesakit atau hang pilih suatu bengsa sahaja ..?
Wei mangkuk..Tuhan nampak semua..kepada semua yang suka condemn bangsa dan agama orang lain...masa you akan sampai bila anda akan dihendaki jawab didepan tuhan...Tiada agama yang jahat..hanya manusia bodoh dan syaitan yang tak berguna

Anonymous said...

She works in a hospital? Gosh! That is indeed a shame. Need to find out which one and get more data on this.

Anonymous said...

One of the reasons I try to avoid g'ment hospitals! Melayu doktors and nurses. Will try to kill you for pahala bunuh kafir. They get more virgins apparently in syurga.

Anonymous said...

anonymous atas ni and blogger atas ni sama gila....weh babi aku nak bunuh ko! Tak perlu tunggu doktor n nurse kat g'ment bunuh ko..aku nak cari ko pastu aku nak bunuh ko

Anonymous said...

Hullo peeps! Chill, chill, chill! There are forces out there trying to instigate, so keep it cool, ok? Take a deep breath everyone! Adoi!

gangeticus said...

Please people. I think now we need to take a step back and let the cooler heads prevail. Don't let ignorance, hate, suspicion and racism to destroy! Take a chill pill! Sigh.

Anonymous said...

To anonymous of January 23, 2011 10:29 AM

it seems to me u and the owner of this blog is nothing but the same.

1. don't know how to respect other people's religion, but topped with ignorance.

where got pahala for bunuh kafir one??
where got get more virgins in syurga one??

who told u that stuffs??

lemme correct u on the teachings of my religion

1.each and every human being are equally have rights on existing in this world.

2.we are not to hurt or oppress the non-muslims, as it is the same wish we ask of them.

3. never strike,only retaliate if we're being oppressed.

4. we get to enjoy the life of the syurga with our wive/s and angels. that's our god's promises.


i've never heard of getting more virgins??

klik klik (^_^)