28.1.11

::PENDERAAN KAKI::

SEUMUR idop aku, ini le kali pertama aku pakai kasut tinggi melangut! Paling tinggi sebelom ni pon setakat 2 inci. Biasa dtg opis pakai sandle aje ;P Thn lps kan aku tingin nk pakai boot. Tp smp skang ni x beli2 pon lagik (bukan boot paras lutut tu, paras buku lali je la). Tup2 haritu aku berkenan lak ngan kasut tinggi. Tp ala2 ganaz punye la. Aku try, rasa cam boleh je pakai. Apelagi, aku sambar le! hohoho...xcited lebih dow. Tinggi giler bila aku sarong. Jalan pon kene ala2 cat walk gitu. Aku mmg x biasa. Kalau si Iena tu takat tinggi gini, bleh berlari lagik! huiii...naya uolls! yg ni aku pakai pon memula tu ok lg. Tp time abis dinner tu nk ke tmpt parking, menitik2 peloh betina aku tahan sakit! adoiiii...nk bergaya punye pasal ;P

Aku sebenornya x leh pakai tinggi sgt sbb kaki aku senang krem. Sib bek la mlm dinner haritu x kene. Tu sbb biasa aku sarong sandle je. hehe..


Opera, One Utama


kotak kasot ni besar dari biasa tau


nah, amik kau!!


tumit dia 4.5" / 5"
-patah pinggang mak!


KOJOL!!!!







18 comments:

Mommy Prince said...

aku gelak golek2 mcm icon ym. lawak ko kak ai. gambo ngan mato gitu

FARYN said...

haahahahaahaa..
mahal tu gambar yg last!

ieda said...

kasut tumit tinggi tak elok untuk kesihatan kaki AI..

A.I said...

NIKI,
MMG ITU LER GAMBARAN SEBENAR RASA AKU PAKAI KASUT TU. SIB BEK MEMULA PAKAI X SAKIT. DAH HUJUNG2 MAJLIS BARU RASA CAM NK PITAM! haha

FARYN,
huii...MMG MAHAL GMBR AKU TU. MANA KAU NK DPT? KT SNI JE ;P

IEDA,
X SELALU PAKAI PON KAK. TU LE PESTIME. LPS NI KENE TUNGGU NEXT DINNER LAK. KASI SIMPAN ELOK2 ITU KASOT ;)

~ alyn @k@ Norazlin Sharuddin said...

lawak giler tgk gambar kak.ai gelak alyn sorang2..

shah-ila-ain said...

wahhh pakai ary2..boleh tonggek pinggul(ayat cover)..huhuhu....

el said...

wowiiiiiiii itu kasut pun aku sukaaaaaaaa
pas beranak nak pakai gak..tp kalo berdua2 ngan od ke...g function ke..kalo ngan bebudak tu..jgn dok gatai..sgt lg nak berhambat2 sn sini..idokler nk nggung sakit bagai :)

A.I said...

ALYN,
ekekeke...MMG GITU LE GAYANYA! ;P

MEL,
huiii..MMG KOJOL LA KALAU HARI2 PAKAI. PATANG BONTOT AKU! kahhhh

EL,
KAU PON MINAT GAK YE EL? BELI LA WEI, BUAT PAKAI G SPECIAL2 DAY GITU. KALAU KUAR NGAN ANAK MMG TOKSAH LA. MAU PATAH BUKU LALI! haha

mAmAbuDaK said...

hak....hak.....hak..tejojol mate

Eye_nee said...

hahahahaha...gelak basar aku..ko mmg sewel la...golak den tgk gambar last tu...

nome said...

lawak la kamooo!!!! cantek arrr kasot ko tuh...pergghhhh....sure melecet bile pakai...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

kalau aku pakai kasut tu kompom kojol jugak sebab tak dapat menampung berat badan yg macam gajah

Emy Omar said...

dasyat tinggi kasut ko kak..kalau kita yang pakai tu sure 5 minit je lepas tu dah terseliuh terpeleot..

saveme_zero said...

hahahahahahahhahahaha...bygkan aku gelak ngilai!hahahahahahhahaha

A.I said...

YAM,
BENDA LAIN PON TERJOJOL SAMA! haha

EYE_NEE,
KAN DAH AKU KATA, AKU MMG SEWEL KAK!

NOME,
SEKALI SEKALA PAKAI OK LA. KALAU HARI2 MMG MAUT!

TINIE,
KAU MELAMPAU CKP BODY KAU MCM GAJAH TAUUUUUU ;P

EMY,
NK BERGAYA PUNYA PASAL..MAK SANGGUP! haha

SUSU,
NGILAI KAU TU BLEH DENGAR SMP SNI! isk

Softtouch [Hanim] said...

kak, sy mmg xleh pakai kasut tinggi2 nie..mcm gergasi bjlaan kalu sy pakai..hehehehe

iera_ayen said...

hahaha...aku pon jenis suka pakai high heel...tp idokler smpai 4 inchi tu...mau patah pinggang...aku ni pakai takat 2 1/2" je..tu pon org selalu kata...dah tinggi pon pakai lagi...pedulik pe...janji selesa...kahh

Rina277 said...

Ai..ada satu kasut aku hampir sama peten dgn ini tp aku kaler itam..klu dh biasa pakai xde rasa apa pun..kasut2 aku sume tinggi2 mcmtu xde yg rendah..pakai kat ofis la..maklom aku kn x brape nk tinggi..hehe..

klik klik (^_^)