28.12.09

::ENGGAGEMENT_NURUL::


~ CINTA ALIAH WEDDING GALLERY ~


Enggagement Nurul & Shahrul

26-12-2009

Keramat, KL


Makeup by A.I


Soft makeover utk Nurul

Yg penting segala mak nenek pimples 'ghaib' (^_^)
Bulu kening pon berjaya aku 'sorok'. ngeeeee
Thanks to Dla (kakak kpd nurul) yg hire aku as penepek mekap hari pertunangan adiknya.
Dla ni salah seorang blogger jugak.
So, haritu pestime la kitaorg jumpa lelaga teteks.
Family dowang pon best, peramah belaka.


Nurul yg telah dimakeover




Dla + Nurul + Me


Aksi gedik blogger tegar (^_^)


Backdrop + Hantaran yg dihasilkan Dla & family sendiri.
Cantek wei!
Simple but nice...


kretip gak kau Dla!


acara makan beradap. ngeeeeee


W/pon pewot aku masih kenyang,
aku mkn gak setelah dipaksa2 oleh sesi keluarga mereka.
keh keh..
dah hasilnya adalah sangat berbaloi sbb sume lauk sedap2 belaka!


Congrates to Nurul & Shahrul
Semoga hubungan kalian akan kekal hingga ke hujung nyawa..amin.




Romenan from DLA (saje nk meriak :P) :

kepada kawan2 blogger sana... memang tangan AI nie betul2 power ler... seronok aku tengok dia make upkan adik aku... begitu smooth... begitu professional.... dan aku sangat suka kat ko AI.... - thanks to u too dla! (^_^)


13 comments:

helena's said...

kak..nt tempah nak kawen..tp tatau bile..hahahha

☆ lieya latif ☆ said...

cantek kak...mmg beza muke sebelum ngan selepas....cayalah kak...mmg power tangan ko makeover org....

chocolatetarik said...

melampau cantik...boleh solek ntuk saya k.ai...nk kawen untuk sekian kali nya...mihhhhhhaaaaa....dah klik nuff celcom

Anonymous. said...

kak ai, cantik akak mekap, kalau mekap nikah akak charge berapa ye? boleh bagi quotation? majlis Insya Allah 30 April 2010, untuk adik saya hehe.

aida.sarani@gmail.com

nome said...

kak aiii....bak aku pinjam tgn ko...mmg ajaib la penangan make up ko...ilang segala keturunan pimples kat org tuh...terus jadi jelitas..very the make over ko bikin dia...ko mmg dah tahap pro gaban nih...

iena said...

cantik la kak.. tp jeles dgn kak ai.. kurus la.. wah.. gift dia byk nyer

A.I said...

HEL,
TAKPE..AKU SANGGUP TUNGGU!!

LIEYA,
MACEH YANG (^_^)

YAM,
BOLEH JE, MEH DTG SNI TADAH MUKA!

HAIDA,
OK, KITA BERBALAS EMAIL K..TQ

NOME,
TANGAN JE YG KAU NK PINJAM? TANYE LAKI AKU! :P

IENA,
KAU MENJELES NGAN AKU? ekekekeke..STATEMENT KAU RINGKAS TP PADAT.

mamashasha said...

kak....tahniah sekali lagi ko berjaya memakeoverkan org....hasil yg superb tenggelam parut sumer....kang aku ade dinner aku panggey kamoo ye....

A.I said...

BED,
MACEH (^_^). KAU NK HIRE AKU MEKAPKAN KAU? BOLEHHHHHHHHH

grow2g3th3r said...

Ai... wah.. glamer erk muka adik aku masuk blog ko nie...anyway... thank you so much erk kerana telah merealisasikan impian kami utk ko 'make over' muka nurul...

Oh ya, kalau make up utk function dinner berapa erk ko kira?... ada sedara mara aku tanya nie....

kepada kawan2 blogger sana... memang tangan AI nie betul2 power ler... seronok aku tengok dia make upkan adik aku... begitu smooth... begitu professional.... dan aku sangat suka kat ko AI....

A.I said...

DLA,
AYOYO..PEPAGI BUTA NI KAU DAH BIKIN BONTOT AKU KEMBANG KUNCUP! THANKS TO U + UR FAMILY TOO.. (^_^)

ummu_hanis said...

hola ai. wah ko da ade peminat fanatik skarang. iaitu adik akak sara. die sgt kagum tgk ko mekap rog sampai bleh jd presis artis gitu. siap dah simpan cite cite nak soh mekap kan die sok masa die tunang ke kawin ke. ai the GREAT!. sok akak contact ko yek kalau die dah nak belaki. ni calon pon lom ado.

A.I said...

KAK UMMU,
muahahahahaha...LAWAK LA KAU KAK. TAKPO, DEN SANGGUP TUNGGU SI SARA TU BERLAKI! MEKASEH KAK.. (^_^)

klik klik (^_^)