23.12.09

::MEMBIZI GILER BABI'S::


BERLAMBAK-LAMBAK
document atas meja aku ni! Boss aku le ni..mengumpol report2 ngan ntah apa drawings pastu humban kat tempat aku wat filing. Masalahnya bukan senang2 aku nk register gitu. Aku kene cek gak ntah datang dari mana, dari sapa, apa subjectnya. Baru aku leh register pehtu file. huhuhu. Eh, memana yg tak tau lagi tu..aku ni keje jaga document. Omputih panggil Document Controller. Aku keje kt sni dah nk dekat 10 tahun. Jgn kowang t'peranjat plak. Aku adik bradik ngan Sam mengongker department ni. Hanya kami berdua. Makanya, bermaharajalela la kami kt bilik ini. Ala, mana tak..tmpt duduk kami ni sekali ngan compactor & library. Kat ruang library tu jugak la tmpt aku tido bila x sihat (eleh, time malas mengantok pon kt situ jugak la) Muahahahahaha...
K, nk sambong wat keje! Bila aku bleh cilok2 nnt aku ziarahlah 'umah' kowang..




eh, bleh ke aku wat camni kat bos?
mampos aku tak dpt gaji bulan ni kang..!

- madam sue (bini bos),
jgn marah aaa...gegurau aje
(^_^)




13 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe....selamat bekerja kak...take care... :)

xi da ya said...

oo,document controller ker..?dulu dpt gak keje ni..tp x pg.hehe..

iena said...

ganasnyerrr kak... termagakkah,,,

ayoi said...

kan sepak2 laju sampai kote tu tesumbat kt dlm....*pecuttt*

Tijah said...

hahahah. mana ko amek gamba sepak kote tu nok?

A.I said...

NABILAH,
MMG TGH SELAMAT LA NI. huhuhu

XIDAYA,
HANYA ORG2 YG MENTAL JE BLEH KEJE NI. JIWA KENE KENTAL! ekekekeke

IENA,
AKU RASA CAM TERGAMAK AJE..
BOS! KANGKANG CEPAT!

AYOI,
MAMPOS AKU KENE PENGGAL KEPALA NGAN BINI DIA. CAMNE?

TIJAH,
MEMULA INGAT NK UPLOAD GAMBA SEBENAR. TAKOT ORG LEN PITAM LAK KANG. MAKANYA AKU AMIK JE DARI TEXT GENERATOR. muahahahaha

☆ lieya latif ☆ said...

SIAN KO KAK....takpe wat slow2...sure siap on time nye.....tang tempat tdo time tak sihat ngan malas tu aku suke kak keh keh keh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahahahahahaha langsung xda zuriat bos ko pas tue kak..klu gitu gayanya ko buat dia..wakakakka
anyway selamat bekojo la no..

kakngah said...

aku ni kan.. lg projek nk hbs.. lg mls rekod doc. xder napsu dah ngadap DC huhuhu!!!

MAS said...

kahkah..lawakla gambar tu kak..semoga jadi pekerja contoh yer..rerajinlah buat keje..

D.O.U.B.L.E...S said...

aku pun sama la kak oooi..bz nak mamposssssssssssssssssssssss..

A.I said...

KENGKAWAN,
DAH SIAP DAH! ADOI...NI MAU MINGGU DEPAN PON DIA TIMBUNKAN LAGI ATAS MEJA AKU NI. isk! KEJUNG KAKI AKU!

chocolatetarik said...

same la kita k.ai...sampi x tau nk start mana...last ketap jari,...serender...x mo buat...

klik klik (^_^)