24.12.09

::GULAP GULITA!::


NTAH
ari apa lupa plak aku. Tgh layan tenet kt umah ngan si Naemah, padam plak letrik! Meraung anak2 aku sbb masa tu sume tgh main kat katil tingkat atas. Meraban je memasing nk terjun ke bawah! sib bek la aku sempat hop dowang. Isk bebudak ni...KALUT!!


suasana dlm gelap
yg cahaya biru tu torchlite kecik laki aku,
yg kuning bawah tu lilin
(cantik je lilin tu aku tengok)


setelah aku 'ISO'kan KIMIe..
nampak le bebayang anak aku dlm kegulapan itu..


pelik tol aku,
kat apartment ada letrik,
kat flet kos rendah aku takde plak!
isk


gulap gelita


kowang rasa dlm gelap2 tu aku wat apa?
di manakah aku?
jeng jeng jeng

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



aku bertukar menjadik KELIWONs!!!

(cantekkan aku dlm gelap? - kembang tol idong..ekekekeke)





nota bontot: aku adalah bercoti harini. nak uruskan barang2 skolah anak2 aku. bubye...!




18 comments:

helena's said...

hahhaha.//apela kak ai..serem tahu?

klik flymas!

el said...

kahhhhhhh lubang idung ngan gigi taring tu mmg sesuai ...berdekah3

☆ lieya latif ☆ said...

kak...ko ni dari cantik boleh jek bertukar jadi keliwon....heheeheheh....alah kak tak seram pun...comel lagi ade....kalo aku jumpe keliwon camni, aku bawak playar...cabut siong 2 batang tu heheeheh

ppb_ppkp said...

ya allah..seramnya tgk..kak ai ker???

nome said...

lariiii...lariiii..tatot oooo...ada keliwonnnn...meh aku azan tepi tinga meh!

mmg menjadik la taring keliwon ko...kalau aku ternampak, sure pitam masuk ICU....

ayoi said...

kan mane hantu tak suke ngan kak ngah kn.....mmg dh serupe sundell bolong gitu.....*sat na nak hapai ayat kursi nak halau hantu puake bagai kn*

Nadia Yuna said...

kak aiii. selamat nadia bace siang2. tekojot tau. huhu

Mommy Prince said...

mak ai..muke ko ke ni kak ai..kembang na.. idung ko..kahhh

angah iza said...

mak ai muka keliwon tu...
hahahaha.....
kak ai,gi mintak berlakon citer jgn pandang belakang le :)

kakngah said...

kensel sidai kain mlm ni....

ratna said...

kak ai.. kat kementerian saya ada kekosongan jawatan jurusolek. kalau berminat bole la apply.

chocolatetarik said...

mahal ko punya tring k.ai

A.I said...

HEL,
SERAM TP CANTEKKAN?

EL,
KITA KAN GENG! muahahahaha...

LIEYA,
MEH LA TRY KALU KAU BRANI! (^_^)

IMAH,
TAK LAH, TU HANTU RAYA AKU!

NOME,
ELEH..KAU AZAN LA 80KALI PON..TAK TAKOT PUNYE! kahhhhhhhh

AYOI,
MLM NI SUNDELL2 BOLONG ADA WAT PARTI SEKS BUIH. KAU NK JOIN?

NADIA,
MALAM NI BUKAK LA LG BLOG AKU NI..

NIKI,
LOBANG IDONG TOTAP TRADEMARK DEN!

IZA,
LARR...HANTU TU AKU LE TU! isk..

KAKNGAH,
KAU TUNGGU SIDAI ESOK JELAH KAK OII..MLM NI KITA SIDAI KAIN LAIN PLAK. lalalalalala

RATNA,
YE KE BEB?? PART TIME BLEH KE? KALU BLEH,,MINAT GAK NK TRY (^_^)

YAM,
MMG MAHALLLLLLLLLLL :P

mamashasha said...

aduyai terkujat aku kak...dah le baru layan jangan tegur lagi....mengucap panjang aku.....kahhhh

Shahrin said...

siut ko... real jer taring tu... hahaha....

A.I said...

BED,
MENGUCAP TEKEJUT TAKPE...ekekekeke

SHAHRIN,
CANTEKKAN AKU??? ;P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahahaha memang tanjak la kak ko jadi keliwon..scary ok..

A.I said...

PURPLE,
BUKAN TANJAK LA WEI. SAJAK! kahhhhh

klik klik (^_^)