31.12.09

::KUTIP::



PETANG ni aku nk balik Melaka kutip Along + biah. Tp laki aku x dpt ikot skali. Tokei dia awal2 dah pesan kene dtg gak keje sabtu ni. Byk tempat nk kene hantar ayam ikan. Sekolah kan dah nk bukak senin ni. huhuhuhu...makanya single mother jugak le aku nnt! Dah le senin ni pon aku sorang je yg gi tengok angah kt skolah tu. BB 2nd year dah kt tadika. So, x yah la sibok2 nk teman dia. Mmg selalu pon aku camni. All alone = (

Sib bek la ptg ni Naemah ikot blk skali. Berteman gak aku. Riso gak drive ke melaka ngan bebudak tu. Ada Naemah ni bleh dia kontrol skit bebudak tu dlm kete. Planningnye sabtu malam ahad tu blk ke sini balik. Ahad tu bleh aku last touch up utk skolah bebudak tu. Takde la terkejar2. huhuhu..

Bos aku bagi 1/2 day arini. Ingat blk ni makan dulu, pehtu balik umah kemas2 baju baru amik bebudak tu kt nursery. Direct bertolak ke Melaka. Riso plak aku bertolak lewat2. Laki aku balik umah naik lori la kot.

K lah kowang, Selamat nyambot tahun baru 10 + selamat bercoti. bubyeeeeeeeeeee.. lebiu alls!!



9 comments:

ita cutevirus said...

wah... bestnyer dapat halfday...

kite pon nak halfday...

happy new year kak ai... kim salam sama aj...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

jumpe kat sane kakngah!!!
muahhhhhhhhhhhhhh

Marina Monroe said...

Hati2 driving ye Ai, banyak kete kat Highway tuh, maklum lah cuti panjang..
Auntie ucapkan selamat tahun baru dan moga Allah curahkan rezeki yang mewah dan kesihatan yang sihat utk Ai sekeluarga.

jay said...

HEPI NIU YEAR YER K.AI..MOGA AZAM N WHISHLIST TUK 2010 TERCAPAI..AMINN (DOAKAN AKU SKALI YER KAK..)

dmx said...

moga...
selamat sampai...
n balik....

**** Hape New Year *****

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

drive carefully k...
selamat menyambut taun baru...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

babai kak..drive careful tau hik hik hik

Ibu n Abah said...

Ai,
selamat berkumpul semula anak beranak....
Jalan/Pandu baik-baik..
Jangan lari....
(itulah org melaka selalu pesan.. bawak keta jangan lari...)
Masa mula2 dengar jenuh nak memahamnyer.
Sekarang dah faham benor.

A.I said...

MACEH SUME (^_^)

klik klik (^_^)