25.12.09

::HEPI 10TH BIRTHDAY ALONG!::






25-12-2009


HAPPY 10th BIRTHDAY ALONG!

SEMOGA ALONG MENJADI INSAN YG BERGUNA
&
MENJADI ANAK YG CEMERLANG DAN TERBAIK...

MAMA + ABAH + ANGAH + BB + ADEK

LUV & MISS U SO MUCH!



Mama la yg paling rindukan along. Rindu nk gadoh2, rindu nk gosip2,
rindu nk dengar along 'ceramah'kan mama (muahahahahaha).
Insyaallah minggu depan mama kutip bawak along dari melaka balik ke sni ye sayang....




16 comments:

Shida Radzak said...

hepi besday to along..dah besau panjang dah kan..dah jadi anak dara..ermm agaknyer apelah ceramah yang dia selalu bagi tu erk

Ibu n Abah said...

Ai,
tolong sampaikan ucapan Happy Birthday dari akak buat along....
semuga menjadi anak yg solehah.

Emy Omar said...

Hepi Besday utk along..semua membesar menjadi anak yang berguna serta taat kepada kedua orang tua mu ye..

helena's said...

bestnye ade anak.huhu

Leen said...

Hepi besday to Along!!

ayoi said...

happy birthday along!!!!

paksu doakan along jadik anak yg baik dh brilliant gitu....*clap*clap*clap*

sayalahfaizul said...

happy sebeday along...

akak, yang ko nak 'kutip' anak2 tu, macam budak2 tu buah rambutan je kan... hahaha

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

hepi besday along !!!
muge along jadi anak yg berfaedah tau !!!
Muahhhhhhhhhhhhhhhh

kakngah said...

happy besdey along!
muuuaaahh!!

bila mak ko kutip sok.. klem hadiah baek punyer tau!

Dj Epoi said...

Along jangan diikut "Pael" Walaweiiiiii Mama Lu Dik....

Ikut "Pael" Abah tau ....hehheheheh

Selamat Hari Lahir Along moga umur akan bertambah hingga ke 110tahun huhuuuu

mamashasha said...

selamat hari jadi along...semoga along jadi anak yg taat & kasih pada keluarga...amin......

ZiE said...

Happy besday along... sorry 'Kakak' lambat wish.. hihihihih Semoga along jadi anak yg berguna & cerdik and menjadi anak yg sentiasa di redhai olehNYA jua. Amin!!

FaizAmYAirieL said...

japy 10th birthday along!! along lahir mase krismas erk..ehehee..smg panjang umur murah rezeki dan terus menyayangi mama dan abah anda yee..eheheee

saveme_zero said...

hepi besday along. moga menjadi anak yg bijak,pandai,rajin,cantik..semua la. jgn dilupa kedua orgtuamu k.

grow2g3th3r said...

Happy besday along... moga menjadi anak dan kakak yg paling membanggakan kedua orang tuamu okay....

A.I said...

MEKASEH ALLS. NNT AKU KASI ALONG BACA WISHES KOWANG TU YE.. (^_^)

klik klik (^_^)