17.12.10

::GA GA GA GA::


TAK berhapdet blog aku harini. hahaha...malas melanda. Mood pon x bape nk ada la skang ni. x tau la apesal. Agaknya sebab kepala pon weng2 lagi ni. Pelik aku, dah 2 mgg camni. Kejap2 kang aku 'shut down'. kejap2 kang rasa kepala cam bergoyang inul. hohoho...

Mlm tadi Naemah dh smp kt umah, balik dari umah beddy (adik ipar aku). Dah tambah lg sorang dari kg, si Anis (sepupu laki aku). Sian bebudak tu, aku x dpt nk bawak ke mana2 lagi. Sib bek la sedara mara yg lain dah bawak jenjalan. Jadik la. Hajat hati nk bawak gi tgk bear besar kt Mid Valley. Tp xde masa. Skang ni pulak ramai giler manusia kt KL nu. Ntah la. Sian gak..dah le Isnin ni kemungkin beso dowang dh nk blk Kelantan. hhhrrmmmm..

Blk keje ni kang aku trus gi butik CINTA bawak lori (laki aku la drive ;P), nk kutip pelamin angkut gi Bentong, Pahang. Ada client amik package minggu ni. Kebetulan anak2 dara ramai kt umah tu. Bleh la dowang tengok2kan anak2 aku. Aku lak, bleh temankan laki aku hntr pelamin. Sian kt dia. Memacam halangan nk dptkan lori tu. Sib bek la akhirnya sume settle. Rezeki utk AJ + kami jugak. hehe..

Sok ptg aku kene ke Bentong semula. Nak mekapkan client utk majlis nikah. Sanding Ahad tu nnt, AJ yg mekapkan pulak. Aku angkut semua bawak ke sana. miahahaha...Amik kau..bukan takat team CINTA je yg dtg, ngan kaum kerabatnya skali terjah! haha.. Ala, lg pon sesaja aku nk ajak dowang ni jenjalan. Smp sana nnt bleh la abg kaman bawak dowang gi memana. x kacau majlis pon.

K lah..hepi weekend utk kowang sume. muahhhhhhhhhhhh!!








6 comments:

ILA HAFIZ said...

selamat mencantikkan panten. hati2 di jalan raya

Softtouch [Hanim] said...

nona punya kan?kwn sekelas sy kak ai dulu masa kat itm tp sy xtau pun dia kawin, itu pun tgk kat aj punya fb...

mesti cntik nona nanti bila kak ai n aj makeup...

shiemz said...

murah rezeki hang kak... samapai ke pahang sana makeup yek... besh2x

Ruziawati Bukhari said...

salam kak ai yg bz tp ttp maintain vogue gitu.. gmbr dok berkelah tu paling best.. ayam bakar.. sedaps!!

Ibu n Abah said...

Ai...
jaga kesihatan yer... byk rehat.... take care...

deaf-angel said...

wei.. pelamin tu berat kan?
baik2 wei korang dua orang je..
ko mana larat..
laki ko pun hati2 ah suruh dia angkut benda tu turun naik lori

klik klik (^_^)