13.12.10

::TERJAH SHAH ALAM::

PTG Sabtu aku ajak Naemah + Along gi makeup kt Shah Alam. Pestime nk gi sana sengsorang. Aku mmg ngeri ngan bulatan2 yg ada kt sana. Takot sesat. Sib bek la perjalanan aritu lancar & aku jmp umah pengantin. hehe..best betol client aku kali ni. Diam je aku godek2 muka dia. Kira cam berserah je tadah muka dia. Family dia pon baik2. Kiranya layanan utk kami mlm tu mmg best la. Ni makeup utk majlid nikah. Dia buat lps Isyak, tp nk kene siap dlm kul 8. Disebabkan aku mekapkan dia awal, dlm kul 7 lebih dah siap. Kami mmg tak tunggu sbb nk balik awal. Sok pepagi buta dah nk kene bangun bersiap ke Sg. Congkak pulak. Tu nnt aku criter yek. Best ooooo!! (^_^)




Soft Smokey Eyes for sweet Nurul
(without eyebrow trim)




ngeeeeee...


dlm progress


tepek...tepek..tepek..


Naemah + Nurul + Me


dh lama Along x teman mama mekap..






Harini aku cuti nk gi beli alatan sekolah bebudak ni. Semua ikot.
Adek je aku tgglkan ngan Ema




6 comments:

Anonymous said...

Kak ai..

Pic yg last tu pengantinnya cam amy mastura la plak..cantik sgt..

Mrs.Ira said...

cantiknye pengantin...suweet!

PynGees said...

Kak...

tumpang jengah skjp...cantiknya pengantin yg akak makeupkn tu...tak too over...simple but so sweet make up!

saveme_zero said...

cantik pengantin,cute je muka dia tapi yg without eyebrow trim tu,nmpk mcm trim woo..marvelos ko!

Softtouch [Hanim] said...

sy pun ngeri kalu drive kat shah alam tu byk sgt bulatan..

make up kak ai marbeles sgt...cntik!

Emy Omar said...

Cantik kak..psst saya pun ngeri je kalau ke Shah Alam tu..banyak sgt roundabout takut sesat..
Selamat Bershopping kak

klik klik (^_^)