3.12.10

::NO MOOD + NO IDEA::

ADOIIII...x tau nk hapdet apa. Mood pon takde. Ntah nape aku rasa cam makin x sihat plak. Effect ubat kot. Mikir banyak pon ye jugak. Esok bermula la kebizian aku mekap org. Bila sampai musim mengawan ni (cuti skolah), aku pon mula la bizi. Tp syukur sesangat sbb hasil dari membizi tu dapat gak aku tampung belanja nk beli perkakas sekolah bebudak. Boleh gak buat bayar yuran semester si BB. Along pon banyak gak nk pakai duit tu. Aku nk carikkan dia tempat tuisyen. Biar masa dia penoh ngan belajar. Kebetulan dia x sekolah agama. So, ptg tu boleh je tuisyen. Aku dah warning dia awal2, nak update status kat FB pon hari Sabtu & Ahad je boleh. hari biasa TAK DIBENARKAN. Yelah, nk suh dia tumpu kt pelajaran betol2. Kata nk UPSR kan..haih, tak tau le camne tu nnt.

Esok pepagi buta aku dah nk kene gi mekap kt Klang. Then stayback utk sesi photoshoot. Terpaksalah letak bebudak tu kt mak sbb abg kaman pon ptg tu ada hal. Along lak akan bertolak dari Kelantan ke sini mlm sok sekali ngan tunang si AJ, Naemah & anak buah laki aku, Eka. Insyaallah pepagi buta Ahad tu smp la dowang kt sni. Tghari tu nnt bleh la aku angkut si Naemah gi mekap kt Hilton sekali. Dapat le si AJ & Naemah melepas rindu dendam nnt. hehehe..

err..camne nk buat perenggan akhir ni ye? ayoyo...

errr...k, lah. bubyeeeeeeee. ai lebiu alls! muahhhh!







10 comments:

eLYies said...

takpe...nanti mood ber blog muncul kembali...

az rina a.k.a jaijina said...

samelah kak ai, rina tadak idea N mood nak berbelog, pesai ntah..

Softtouch [Hanim] said...

akak jg kesihatan tau...Alhadmulillah rezeki akak cuti sekolah nie...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

boleh melepas rindu? hihhhihihi
swittttttttt

Lyana said...

kak ai yang gigih

A.I said...

YIES,
NNT AKU SERU BIAR MOOD TU DTG ;P

RINA,
AGAKNYA SBB MOOD KITA TGH SWING KOT..huhu

HANIM,
SYUKUR. DPT LE TAMPUNG SKIT2 BELANJA... ;)

TINIE,
KEKASEH ATI JAUH...JMP NI MUSTI MELEKAT2. hahaha...ALA, DOWANG BUKANNYE CAMTU. PEMALU. ahawww!

LYANA,
HARUS GIGIH!! (^_^)

mAmAbuDaK said...

top up ubat bila sampi waktu dia tahu!...kije2 jugak..i lab u... u labi air kahhhhhhhhhhhhhhh...

deaf-angel said...

upsr memang persaingan hebat giler.
kesian aku tengok , teruk buat persiapan exam.
budak2 zaman skarang smua pandai2 belaka.. kecik2 dah terror facebook bagai.

Ruziawati Bukhari said...

kak .. kerja2 gak.. tp jaga kesihatan diri ye?

suka semangat akak kuat berkerja di samping x lupakan anak2 dan suami.. bravo kak ai!

lap u kak! take care ok? make up pengantin cantik2 ok?

ILA HAFIZ said...

ramai yang merinduimu... cepat2 dtg mood mengapdet. nanti leh up rm200 lg

klik klik (^_^)