23.12.10

::HUHUHU::


AZAB yg sebenornya aku nk taip ni. PC ni slow giler, kejap2 kang dia hang. Ni kali ke 3 aku try taip. Mampos kejung aku! PC aku rosak smalam. Jahanam dek virus. Ni aku guna CPU lama. Mmg slow giler vavi la. isk..

Harini aku MC, sok pon sama gak. Tp ptg sok harus aku gigih gi makeup pengantin. Sihat, tak sihat..kene gi gak. Amanat tu. Kang boleng pulak muka pengantin gi nikah. hehe. Aku ni pon baru je blk dari umah Iena. Buat suprise bestday utk Along & Anis (anak Sam + CT). Bestday along sabtu ni (x'mas), tp sebab sok dia nk blk Melaka ngan Datin Biah, tu yg aku buat suprise utk dia. Kebetulan pulak harini mmg bestday anis, makanya tadi potong kek sesama la. Semuanya last minit. Time aku nk gi beli kek br aku sms si CT tanye kot2 dia nk anak dia potong kek skali. Buat kt umah Iena sbb mak x sihat. Along pon mmg ada kt sana. Mintak je dtg umah iena, aku sesiap pasang lilin...SUPRISEkan dowang. Mmg menjadi la tadi. Nnt aku hapdetkan psl tu ye..heh heh..

Tu je yg aku nk bgtau kt kowang. Sesak napak aku nk taip ni tau. Rasa nk bakar je PC ni. Tp syukur gak la. Sib bek ada, kalau xde langsung lg kejung aku kt umah ni ;P Entry utk esok pon aku dah siapkan wat auto publish. Sib bek gmbr2 dah masok awal haritu. Kalau x, mmg tak berhapdet lgsg la belog goblok aku ni. ngeeeeeeee..






2 comments:

Emy Omar said...

Alahai sian ko kak..apa2 pun jaga kesihatan ye

Softtouch [Hanim] said...

take care kak...mesti best suprise tu....

klik klik (^_^)