6.12.10

::PERNIKAHAN NANA & AJ YG GIGIH!::

Sabtu & Ahad haritu CINTA ada 2 job makeup sekali gus. 1 kat Melaka, amik full pakej. 1 lagi kat Klang/PJ Hilton. 2-2 pengantin request AJ yg makeupkan. (isk, sentap makcik :P )hehe..makanya, mengGIGIH la si mamat kekar tu terkejar2 ke Melaka - Klang. Jumaat mlm dia ngan team gi pasang pelamin kat Melaka. Subuh sabtu tu dia dah smp kat Klang. Aku pon sama la skali, smp kt Klang dlm kul 7pg. AJ mekapkan pengantin, aku mekapkan adik pengantin (pengapit). Abis siap mekapkan pengantin, dia berlari2 anak pulak gi Melaka. Risau gak takot apa2 kt tgh jalan sbb dia mengantuk. Tp sib bek ada team kami yg temankan dia. Mekaseh Edzhar :)

Tinggal la aku kt Klang tu smp abis majlis & outdoor photoshoot. huiii...murah tol rezeki pengantin ni. Boleh dikatakan dari golongan yg ado2 la. Cincin kawen je dah berbelas ribu. isk, bila la aku nk merasa hidup camtu kan? hohoho..kete pon Hummer, siap ada driver. Tp yg best dowang ni sgt2 sporting tau. X sombong pon (^_^)


lampu bilik ala2 bilik mlm jumaat ;P
malapppp je. hohoho..
AJ mekap sambil menyuluh.
kau mampu?


gigih gak dlm malap2 tu mekap org..ngeee


Edzhar - Asst AJ
(peneman dari melaka - klang - melaka)


AJ buat hairdo pengapit


dh mcm negro kau AJ!!
baru blk cherating katanya...


final touch utk pengantin :)


Nani
natural makeup utk bridesmaid by me


Nana
natural & pastel makeup utk pengantin by AJ

(mmg 2 beradik ni request makeup yg natural je..xmo heavy2)


majlis pernikahan


pelamin yg simple & sweet


pengantin sporting!! (^_^)


photoshoot dlm ujan renyai


konvoi photoshoot ke Taman Botanic Klang
photoG + aku + pengantin


lalalala


1 cincin tu berbelas ribu beb!
hohoho


ha..smp terbaring2 kau shoot yani!
mmg terbaek.. :)


photoG of the day






10 comments:

Marina Monroe said...

Hasil make up yang terbaikkk, so natural..he he he

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Hohohohoho...setle sudeh Job ExtraVaganza kite.....Toceh Kakngah & Team :)

Softtouch [Hanim] said...

cantik make up dia...pngapit dia comel sgt..

belas ribu?oitam sy kak dgrnya....untungnya...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

huh..botanic kak ai?? hawat tak habaq..lg beberapa mint da smpi ke umah saya da tuh...kt botanic ni mmg ramai panten amik gambo kt sana...fofularrr gituu

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...
This comment has been removed by the author.
GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cantik....

ada tips tak nak elakkan muka berminyak??

selalu kalo lepas mekap kalo berpeluh berminyak je muka...

LATEST ENTRY

GATHERING BLOGGER UTARA

CINTA PALSU

fazilzura said...

kak mon, daku pun tingin nk pakai belas2 ribu, tp kalau ilang waaaaaaaaaaaa sure kuor air mato drh ..
x pe le kak mon, kite pakai ala kadar dgn doa ia kekal ke akhir hayat yek .. aminnnnnnnnnnnnn

ieda said...

gambar paling best adalah......gambar photographer tergolek tu..hehe

Emy Omar said...

Cantik hasil sentuh ko & AJ tu kak..

A.I said...

AUNTIE NANI,
MMG PENGANTIN PON REQUEST MAKEUP NATURAL GITU :) SWEET JE KAN?

AJ,
SESAMA TOCEY BOSS!(^_^)

HANIM,
PENAGPIT TU MMG KIUT ;) A'AH..UNTUNG PENGANTIN. MURAH REZEKI DIA :)

GKSB,
AKAK ADA PETUA. LPS CUCI MUKA, RAJIN2 LA TUAM ICE KT MUKA. AMIK ICE BUNGKUS NGAN KAIN, TUAM2 KAT MUKA :)

JUB,
TULER. KITA IKOT JE KEMAMPUAN KITA KAN? :)

IEDA,
SEBENORNYA ADA LG 1 GAMBAR TERGOLEK DIA KAK. TP KELAKAR PLAK NK TEPEK KT SNI. SIAN KT DIA. GIGIH SUNGGUH SNAP GAMBR. TP HASIL DIA MMG TERBAEK! ;P

EMY,
MACEH LALINK :)

klik klik (^_^)