22.12.10

::RONDA2 KE SUNWAY PIRAMID::

AHAD tu pepagi lg kami dah keluar. Tp idak le pagi buta, adalah dlm kul 10 gitu. Bekpes pon dlm kete je, makan roti reramai ;P Yelah, aku takot org ramai giler kt Midvalley tu (memula mmg hajat nk bwk bebudak ni ke sana). Sekali kau...amik! dari federal tu org dah Q nak naik ke MV. Mampos bapak giler jem!! Rupanya hari ahad tu hari terakhir bridal fair. Campor lak ngan org nk sopin Xmas. isk...giler arrr. Kete gerak pon seinci-seinci gitu. Last2 kami menyimpang trus ke Sunway. Ha...sib bek lega skit. Idak le bersesak2 sgt. Sronok bebudak tu dpt jenjalan. Sempat jugak la Naemah + Anis beli brg skit, kenangan kt KL katanya. hehe..Naemah tu takpe la, x lama lg duk kt sni dah. ngeeeeeee..



mcm cikgu tadika (^_^)
ha..nmpk aku tinggi skit dari Along.
mana taknya, aku pakai wadges.
hehe, biasa sarong sandle je.


rombongan cik kia ;P
Ika + Naemah + Anis + anak2 aku


budak X'mas
Along lahir 25/12 :)




posing anak2 dara...eh!
yg tgh tu mak dara.
(kau tgk si along punye lentik, nanges model2 tgk)


lebiu kaman!!


wahhhh..nmpk besar badan aku skang kan?
i like! dh x kerempeng lagi.
lalalalala


kene toll ngan BB + Adek kt sni


makan..makan..makan..
dpt mangkok kepsi 3 ketol ;)


sedap Ika?


ngap!!


Adek tertido kt kusi tu.
bangun2 nampak ayam trus ngap.
dia ni x bleh jenjalan lelama skit.
jerit2 dia ajak balik.
kt sana pon dia jerit gak.
"mama! NAK BALIK!!!!"
hohoho..


Si Sulong + Si Bongsu

suka tol ngan pic ni.
bukan aku yg suruh buat, mmg masa tu
dia main2 ngan idong along :)


3 dara pingitan
Anis + Ika + Naemah D' Mrs AJ to be ;)


anak dara aku (^_^)


YEAY!!!!!

(kaman kejung)


blk dari Sunway trus tuju tmpt keje laki aku.
Along temankan abah dia bawak lori
gi amik blk pelamin kt Bentong.
gigih u olls! :)





18 comments:

Aellynn Darlene said...

meriahhhh uolsssss!!!

jalan ramai2 besh!!

kak long said...

sebaik tak shopping kat SP tu,kalau tak maun rabak poket kaman...heheheh

nome said...

ha, aku baru nak ckp...badan ko nampak gebus...makin berseri2...i loikeee!!!

meriah rombongan cik kia ke sunway...ramai lak tu anak2 daras yg follows...peace yo!!!

A.I said...

ALIEN,
MMG MERIAH. SRONOK AKU TGK DOWANG HEPI :)

KAK LONG,
BUKAN POKET DIA YG RABAK, TP POKET AKU! hohoho

NOME,
kannnnnn? AYOYO...BESTNYA! (^_^) AKU PON SUKA. IDAK LA CENGKUNG PIPI AKU NI. hehe..MMG MERIAH JENJALAN HARITU :)

mAmAbuDaK said...

ehhhh bolat muka kao....

A.I said...

YAM,
KAN? lalalalala... (^_^)

kakngah said...

gambr las tu.. ketara btl abg kaman terpinggir...

☆ lieya latif ☆ said...

kemain along posing kak...kelasss tauuuuu!!

A.I said...

KAKNGAH,
DIA YG MEMINGGIRKAN DIRI SENDIRI NGAH. SAJE WAT2 POYO GITU ;P

LIEYA,
BAB POSING MMG BAGI KT DIA LA..MMG LENTIK ABIS! haha

Softtouch [Hanim] said...

meriahnya...best...eh along sama birthday ngan anak sy lah kak, yg sulung tu...boleh lah celebrate sesama...

ieda said...

along tu kena makan lebih sikit...kurus sgt.sama macam nurul anak akak ni hah..cekeding ja.

A.I said...

HANIM,
YE KE? hehe..BOLEH LA CELEBRATE SEKALI. TP MGG NI DIA IKOT DATIN BIAH BLK KG. MMG BIASA TIME BESTDAY, DIA XDE KT SNI. SELALU JE KE SANA :)

IEDA,
BETOL LA KAK. CEKEDING SGT DIA TAU. MKN MMG KURANG. TU PON BERSUAP KALAU NK SOH DIA MKN BYK. isk..NGADA2 SUNGGUH..

CathJ said...

Mcm adik ngan kakak je.... besttttttt... ^_^

A.I said...

CATHJ,
haha..MACAM CIKGU SKOLAH TADIKA BAWAK STUDENT GI ROMBONGAN ;P

deaf-angel said...

very very nice outing

A.I said...

DEAF-ANGLE,
MMG BEST BILA JENJALAN RERAMAI GITU :)

Ibu n Abah said...

Ai...
cuti tinggal 2 minggu jer lagi...
mari berjalan-jalan dengan anak2 selagi boleh....
meriah betul Ai sekeluarga di Sunway Pyramid...

kak ina kl (1) said...

kadang-kadang tak yah shopping pun..window shopping pun boleh gak.

akak pun orang ajak kalau idak tak ada chancelah nak pergi

klik klik (^_^)