27.12.10

::LAYAN NAPSU DI TGH MLM::

NI kes mlm krismas haritu le. Ptg tu aku blk umah pewot dh kenyang mkn lps makeupkan client kt dewan. Bebudak kt umah pon dh kekenyang mkn nasik goreng yg aku masak kul 6pg (harus mention time sbb nk tunjukkan aku adalah mak mithali, masak sebelom gi mekap ;P). So, mlm tu laki aku suap bebudak tu megi goreng je 2 bungkus. licin!! dah tgh mlm baru aku rasa cam lapar. nak masak megi, malas. Last2 ajak laki aku gi pekan rawang, layan prosperity burger. Aduhhhhh..kene tol ngan tekak. Nikmat!!! hehe...



haku punye!!


adek punye... :)


bebudak ni bedal fries je..memasing dh kenyang..




bapak mithali..hehe


sedap gak air McFizz ni..


adek nanges2 mintak simpati sebelom sempat
kene marah sbb baju kene sos tomato..
pandai tol dia ;P


perkara wajib!!


main smp nk pagi! ish ish ish..






14 comments:

kucingorengemok said...

aku dulu selalu buat kelaku gitu, nangis dulu sebelum kena marah, hihihi... taktik!

A.I said...

KOG,
MMG AUTA LEBIH! hahaha...;P

Eye_nee said...

Sama jer pangai bebudak ni AI..Si Yana kat umah tu pon sama..belum aku kuarkan suara lg air mata dah takung dulu..aku kuar satu hurup konsonan sure melalak....

nome said...

taktik yg sama anak aku si leesya tu buat...nangis dulu sblm kena marah...aku rasa aku pun penah wat camtu gak dulu masa kecik2..kahhhhhhhh....

sonok tol tgk korang sefamily beriadah camni...hope korang hepi selamanya...amin

deaf-angel said...

chinese new year lambat lagi tapi prosperity burger dah start eh...
curly freis lagik..
wah...

A.I said...

KAK EYE_NEE,
wakakaka...RASANYA MMG SUME BUDAK SAMA LA KOT. TP KAKAK2 DIA TAKDE PULAK CAMTU. PANDAI TOL BEBUDAK NI NK MERAIH SIMPATI TAU ;P

NOME,
oooooooo...KAU PON SAMA AUTA YE? ngeh ngeh..MEKASEH ATAS DOA TU PREN :) amin....

DEAF-ANGLE,
A'AH. KT SNI DAH KUAR BURGER TU. KT S'PORE LOM LAGIK YE?

Emy Omar said...

Kita pun suka prosperity burger kak..kena dgn selera kita..memang tunggu time dia nak keluar..hihi pandai ye itu budak kecik nangis awal2 sebelum kena marah hehe

Azueriena Norash said...

ramai suker burger nie...aii x tahan pedas ler..x leh layan burger nie....karang perut plak buat hal....esoknya terus dpt mc..huhuhuhu

mAmAbuDaK said...

aku marah anak apak marah aku balik...

kakngah said...

aku mmg suke g McD rwg sbb ada playground tu. aman sikit nk mkn sbb blh biarkan bebudak berjimba kt situ...

A.I said...

EMY,
AKAK SUKA SBB DAGING DIA TU. RASA PON PEDAS. TU YG SYIOK LAYAN TU..hehe..

AZUE,
hohoho..RUGI LA KAU X SUKA PEDAS. AKU LAK X LEH NK TELAN KALAU MAKANAN TU XDE UNSUR2 PEDAS. ngeh ngeh..

YAM,
wakakakaka...(^_^)

KAKNGAH,
KAN? SENANG BEBUDAK TU GI MELASAK KT SANA. TP TIME MAKAN TERCEKIK2 LA SBB NK BG ABIS CEPAT, SIBUK NK MAIN! hahaha...

Softtouch [Hanim] said...

sy suka prosperuty burger nie...sedap...sian adik nangis takut mama dia marah yer...

el said...

mlm ni baru nak belanja derang mkn mekdi..hehehehe

A.I said...

HANIM,
DAGING DIA SEDAP KAN? ADEK TU AUTA JE LEBIH. TRUS X JD NK MARAH DIA ;P

EL,
SILA BLANJE AKU SKALI ;P

klik klik (^_^)