12.8.11

::1/2 DAY::




Harini kami kt opis ni dpt blk awal ^____^ Mlm kang kami ngan anak branak sume bebuka pose kt KL Convention Centre. Dulu opis aku ada gak buat berbuka kt sana tp aku ngan sam x dpt join sbb time tu Abah meninggal. Selalunya bos aku blanja kt hotel2. Mcm thn lps aku rasa yg terbaek, buat kt Royale Chulan. Mabok makan oooo! hehe..Harini terlepas la seksaan aku nk mikir masak apa utk berbuka. Smalam berbuka ala kadar je. Goreng ayam + Kobis kicap + Sambal cili api, dah ;) Sahur pg td lak, panaskan aje lauk2 tu sume.


Aku sebenornya bertambah2 fenin skang ni. Smalam astro buat hal pulak. Sebelom ni pon sama sebenornya, kejap2 kang putus signal. Bila tepuk2 decorder tu baru timbul gambar. Tp stat dari smalam langsung non ado!! Aku ingatkan decorder tu yg rosak. Dah call Astro, dowang proposed tukar decorder beyond lak. Haram jadah! dah le rate naik melambung, suruh aku add beyond pulak. Agak2 le wei. TV kat umah aku tu pon rupa mcm esbok. Dah lebih 13thn umur dia. Adohai. Pastu aku try pasang decorder Ema. Still xde signal. Rupa2nya Smart Card aku yg rosak. Nak tunggu Astro bg yg baru ntah bila nk smp pulak. haih.....



K, lah..blk ni nk rehat2 dulu. Pastu mlm kang mkn ala2 hantu polong. Ngeh ngeh...Bubye
;)



3 comments:

fazilzura said...

sejak nak naik rate , mmg makin terok astro tu kak..

zr nye dekoder penah jgk , tup2 xdak gmbo, ilang ...ingtkan x byr, ghupe nye dekoder nye system jem .. diorg nye psl ler.. col technical support sib baik dtg, tu pun lepas 3 hari

nome said...

wahhh!!! makan busat korang anak banak mlm nih..enjoy ye sis! :D

adarnadzmie said...

selamat mkn besar la ko anak beranak yer Ai.. hehe... alhamdulillah rezeki jgn d tolakkan...hehe

klik klik (^_^)