15.8.11

::MKN DI KLCC::



X tau apesal thn ni bos aku pilih nk bukak pose kt KLCC nu. Biasanya kt hotel. Mewah skit makanan. Terus terang le aku ckp makanan kt situ agak kureng. biasa2 aje. Aku bayangkan ada udang beso2, ada ketam, ada sushi, ada steak. Tp sumenya NON ADO. Kwn aku penah gak buka pose kt situ dulu. Tp dulu meriah katanya, tak mcm thn ni. Tp, anak2 aku tetap sronok dpt mkn memacam. Keje aku asyik le bangun duduk, bangun duduk je amikkan makanan utk si BB & Adek. Angah & Along layan diri. Sronok gak tgk dowang mkn ^_____^


Along


Angah


BB + Adek


CT + Aiman Otomen pon ado.. ;)


Sam
pd yg x tau lg tu, aku ngan adik aku si Sam ni seopis ye..


abah + along


senyum dlm keterpaksaan


Ya Allah!


mkn spaggeti smbl berbaring, kau mampu?


sila percaya, aku mkn ini aje..

aku pon sebenornya semenjak puasa ni mmg ilang selera mkn. sahur + berbuka 3/4 suap je nasi aku boleh telan. Kalau paksa gak suap, musti aku muntah =( x tau nape.
Skang ni aku ABC (Allah Bg Cuti) pon aku x mkn nasik. huhuhu



kami + site managers

bos2 kami yg terchenta ^_____^
(yg tgh tu our chairman)



* 3 hari berturut2 (jumaat - ahad) x buka puasa kt umah. Rezeki anak branak ;)



6 comments:

kaklong said...

seronok la ai..tiap2 tahun berbuka kat hotel..:))

Ibu n Abah said...

buka diluar ni yg tak best nak berebut solat.. lebih2 lg kalau surau tu jauh dan kecik....
kalau memang ABC..hmmmm mmg best....

nome said...

alhamdulillah rezeki anak2...tahun depan apa lagi kak, ko request kat boss mkn kat Shangri la ker...Royal Chulan ker...ewah aku nih...ekeke...

A.I said...

KAKLONG,
TIME GINI JE NK MERASA MKN KT HOTEL. KALAU MKN SENDIRI TU MMG TIDAK LE ;P

AKAK,
KAN KAK? TP SBB ABC, TAK PAYAH NK BEREBUT TMPT SOLAT. he he

NOME,
ROYAL CHULAN DH PEGI THN LPS. SHANG JE BLOM. NNT AKU PROPOSE KT BOS. XMO DAH KT KLCC NI ;)

NonaFauzi said...

alhamdulilah...baguslaa kak ai..dapat makan memacam..

A.I said...

NONA,
hehe, TUNGGU ORG BLANJE JE. NAK G SENDIRI TAK BERKEMAMPUAN ;)

klik klik (^_^)