17.8.11

::BERIFTAR DENGAN CINTA's TEAM::



16.8.11 (siap stated date tu), AJ buat jamuan berbuka pose ngan budak2 Cinta Aliah. AJ blanje mkn kt Island BBQ Stimbot, Subang. Aku mmg minat le BBQ2 ni =) Makanya, aku makan smalam adalah secara gelojoh ngalahkan org puasa. heh heh. Tp yg sebenornya smalam x cukup korum. Tam & Ajeet x dpt join. Kalau x, lagi meriah la gamaknya restoren tu smalam. Sib bek tiokey kedai tu 'campak' kami kt luar. Open air katanya. Kalau kt dlm tu mau terbalik meja! hehe..


laki bini berposing dulu ngan uniform ;)


cayunk buchuk!
anak2 kami lantunkan kt umah mak kejap..


sni le tmpt tu. kalau nk tau details, kt google ada.


layla (photoG) tgh men masak2


sronok benor nampak gayanya si tokey ni..isk


pulun bang...pulun!




sesi main masak2 ;)


muka dah kekenyangan




eh, silap bini! ;P


ha, ni baru betol


3 dara pungutan


sambil makan, sambil kapal terbang melintas atas kepala. kau mampu?


bujang senang ;)


couple2 Cinta Aliah ^____^






kami ^____^


mekaseh AJ!!




5 comments:

Ibu n Abah said...

Ai...
sedap jugak BBQ ni..
nanti nak cubalah...

deaf-angel said...

best giler tiap2 menu berbuka ko.

abislah abang kaman nak angkat ko time ada telematch nanti.

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Mekacih juger pd uolzzzz yg join ... pasni kite gigih lak utk Galeri baru CINTA ALIAH ...Semuge rezki makin mencurah curah dr ALLAH utk kite sume . Aminnnnnnnn

fazilzura said...

wahhhh2 syok tui uols ye... siap ado yg tersalah bini, wakakakakak sabo je ler...

xpenah pi terjah sanun , cm besh je

hani@debumelukut said...

wahh...sedap tu, terliur akak lah.

klik klik (^_^)