8.8.11

::LAWATAN TAPAK BUTIK BARU::

SABTU haritu kami pakat masak dari umah, bukak pose kt umah CT ala2 potluck. Sebabnya, lps berbuka tu kami adakan lawatan tapak butik pengantin baru si AJ. Dia pindah ke kedai lak. Lagi strategi tmptnya. Sebelom ni dia buat in house butik. Kali ni lg senang & selesa client nk dtg. Insyaallah, semoga makin dimurahkan lg rezeki =) x jauh pon, kt Damansara Damai tu jugak. Kedai ni betul2 atas Perodua, sebelah ngan Maybank. Besar & luas kedai tu. AJ & Naimah pon nnt tggl kt situ skali sbb master bedroom dia luas giler. Lg besar dari ruang tamu umah aku!


pintu msk belah kanan, sebelah lg pintu store


luassssssss!


ada 4 bilik.
master bedroom mmg besar gabak, so AJ & Naimah nnt tinggal situ je.
boleh muat skali ngan set sofa & tv bagai..


bilik kecik ni nnt nk buat bilik facial.


bini tokei butik tertonggeng2 dlm store.
dari pagi buta dah bz shopping barang kt Ikea & Nilai


model ruang dapor


ruang sidai baju



proses mengecat pon bermula ;)






dinding kecik khas hanya utk pesakit kronik. heh heh


Sekejap je kami kt sana. Tinggalkan kaum2 bapak je yg ngecat. Kami balik jaga anak kt umah. Ada bebudak, susah nk wat keje. Lg pon kt sana panas sbb lom pasang ekon.. dah siap cantik nnt aku riakkan kt sni ye
^____^




12 comments:

kaklong said...

wah,murah rezeki aj kan....
bila lak nk dapat baby...?

Farrah Arris said...

oh dia pun nak pindah dari saujana apt ye? saya pun dah nak masuk sebulan dah pindah dari sana :) pindah ke cheras...

fazilzura said...

WAHHHHH ... dh ado kedai ye, bravooo ... mana muat dh umah nye tu kak mon.. mmg wajib dia kene tukor dh ...

business kan makin kencang now

A.I said...

KALONG,
ALHAMDULLILAH. NTAH LE KAKLONG, BLOM ADA REZEKI. AI PON TERTUNGGU2 GAK NI. DAH BRANAK SOK, BLEH PINJAM BABY. heh heh

HAIDA,
BLOM PINDAH ABIS LAGI. 20HB NI BARU KLUAR DARI APPT SAUJANA =)

JUB,
SYUKUR ALHAMDULLILAH =)

TuYa said...

wahhhh!!
lepas ni leh la Tuya menenggek selalu kat situ..
kalau g Maybank,leh singgah minum air umah Naemah..heheheheheh..

A.I said...

TUYA,
HA...BOLEH SGT LE TU. SMBL2 BUAT FACIAL KAN...hehe

zana said...

kak ai...kedai akak ada jual berus makeup x?

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Alhamdulillah uolzzzz , rezki pas kawen ... Dapat CINTA ALIAH Rumah baru ... Insyallah bertambah lagi rezki & cepat dpt baby ( tgh gigih buat ni !!! ) lalalalalala

CathJ said...

Luassss nyerrr... :)

Ciklinn said...

alhamdulillah murah rezeki Aj.. semoga AJ terus maju dan sukses.... luas betul butik baru nih....

deaf-angel said...

I am happy for you guys..

All the best.

A.I said...

ZANA,
AKAK MANA ADA JUAL BERUS DIK OII. KAU BELI JE KT ELIANTO. BAGUS BERUS2 DIA ;)

AJ,
GIGIH! GIGIH! GIGIH! DPT BABY NNT, AKU PINJAM YE? hehehe...

CATH,
A'AH..LUAS & SELESA =)

CIKLINN,
ALHAMDULLILAH, AMIN... =)

DEAF ANGLE,
MEKASEH ;)

klik klik (^_^)