15.10.08

::AKSI TERLAMPAU DI DALAM GELAP!!!::

MUAHAHAHAHA..

Berebut rebut kowang nk tengok entery aku ni yer?? isk isk isk..gelojoh tul!
Takdelah wei, pagi tadi tgh aku sakan wat keje (keje ke?) dalam kul 10:30 gitu tetiba terpadam lak lampu a.k.a api a.ka. letrik! hadoiiii...memula tu ok lagik sbb leh senang hati goyang kaki borak borak bagai. Tp dah lama tu makin lama makin panas lak! huh..takleh jadik ni! Dah dpt green lite dari boss aku yg dari awal dah 'menghilangkan' diri tu, aku pon berambus carik tempat yg ade ekon. sampai ke carefour aku! kahhhhhhhhhhhhhhhh..membeli belah lagik! tak sia2 opis aku takde letrik. Pehtu dlm kul 1 lebih camtu, opismate aku (cina hauk!!) call kata letrik dh ade..mmmmm..balik opis balik arr jawabnye. Ingat leh balik umah trus..huhuhu...



adik aku, Sam yg gigih wat filing dalam gelap!! GILO!!

Masa ni memasing dah boring, sume gayut enpon..

suasana opis aku kt tkt 2...cam bilik mayat!!

ni pulak aksi aku bila letrik takde..best wooo...

3 comments:

saveme_zero said...

wakakakak....aku suh ko cucuk tangan ko kat suis tu...sure kuar api...wakakak..luas tol lubang idung ko kak i...wakakakakak

Eda said...

lahai comeynya mak orang ni membuat peta msia...
apa tido2 ni...hishh g la kemas fail tu pkai lampu picit...kahhhhh...

ai said...

SUSU,
Lobang idung aku ni kan TRADEMARK!

EDA MEMEK,
Aku mmg comey..lelagi masa aku tgh buat air liur basi! kahhhhhhhh

klik klik (^_^)