14.10.08

::LAYAN BLUES::

Kat opis arini aku tak bape nk bizi, so boleh le aku layan crite Ayat Ayat Cinta yg aku TERCICIR nk tengok ari jumaat aritu. huhuhu..mati mati idup aku ingat crite tu hari ahad..Tp takpe, mekacih muchie muchie pada opismate aku, Linda Mawar Debab D' Vass yg bertungkus lumus mendonlodkan crite ni utk aku smalam. I LAP U LINDAAAAAAAAAA...muahhh!!

Sangat le teruja ngan crite ni..pengorbanan seorang isteri utk sominya..huhuhu...

"Bila keyakinanku datang

Kasih bukan sekedar cinta

Pengorbanan cinta yang agung

Kupertaruhkan"

Dan...YEA YEA!!! Akhirnye blog aku dah berlagu la wei!! lalalalalalala...

10 comments:

bibu said...

amboi kemain ek..patut le kau bz nak mapos!...bestnye ko leh keje sambil peluk cik teddy ..aku nak peluk ape!!!!

ai said...

BIBU,
hihihi..harini aku balas dendam smalam punye keje sampai nonggeng bontot aku! Stat dari lunch time tadi aku ngangkang!!! kahhhhhhhh..

erkk..kau pelok arr keyboard kau tu bibu! kahhhhhhh

lieya_latif said...

wah kak....ko mmg jahat tau...dahle dok opis pastu tgk cd plak tu...siap peluk teddy bear busyuk ko plak tu...aku nak report ngan bos ko jugak ....tak kire!!!!!!

Tink said...

eh eh..
best nye!!
ni opis kat mane ni??
leh layan2 plok teddy....

ai said...

LIEYA,
kelakar le kowank ni! sebenornye aku pelok mr teddy aku masa lunch le! ni bukan cd. ni donlod dari internet..best woo citer ni..ala..kau report le ngan boss aku. Dia pon dah tak heran ngan pangai aku ni..kahhhhhhhhh

TINK,
meh le dtg opis aku ni tink. Leh makan kueh raya..

emellia said...

wei.. aku pun macam teruja je nak layan cite tu... mana ko tgk ha???

ai said...

AMY,
mmg best woo..kawan aku donlod dari shock.org

elly said...

perghhhhhh... xleh blah tol ekekeeke... siap feeling sorg2 lg...

Eda said...

best sgt ke citer ni??
ko rasa patut tak aku tgk gak...
huhuhu...sebab aku pun cinta gila babi somi aku...hikhik

ai said...

SUELY,
tu ler pasal..bengkak lobang idung aku tahan sedih! huhuhu

EDA MEMEK,
Mmg kau PATUT tengok criter ni. Lelagi kalau kau sayang giler babi ngan laki kau tu! muahahahaha

klik klik (^_^)