24.10.08

::MEKACIH ABANG SUPERHERO!!::


Nak dtg keje pagi tadi, masa dh sampai kt traffic lite simpang 4 kt opis aku ni..boleh lak traffic lite tu rosak! isk...
Tp, sib bek le ade hero sampai. Banyak pahala kau bang pepagi jumaat ni! Ntah mana dia dapat wisel, dia yg aturkan perjalanan kete. So, takde sesak langsung..sume kete lalu ikut aturan dia..
MEKACIH SUPERHERO!!! siap pakai baju melayu biru lagi..thank you bang!

9 comments:

Eda said...

sihat ke tak sihat superhero tu??
betui ke tak betui??pkai baju melayu..hehehhe....
ader gak yer.....

kasihatie said...

atie respek la kt akak.dalam x sihat pun akak masih mampu tersenyum.syabas kak ai.hehehehe

pearlEJ said...

hehehe bagus2.... bnyk pahala yg dia dpt di pagi2 jumaat nihkannn... org gomen kot tu?? sbb every friday, org2 gomen pakai baju melayukan??

ai said...

EDA MEMEK,
Aku rasa sihat le..elok je dia park moto dia kt tepi jalan, pehtu tlg wat traffic hand tu..sib bek ade dia.

ATIE,
aku mmg kene kuat semangat atie. Kalau ikutkan hati, mmg melepet je aku! senyum tetap senyum..molot aku sihat. keh keh

EJ,
Tulah, aku pon rasa dia org gomen. Baik dia... :)

saveme_zero said...

oii...penyelemat jalan tu. salute la sama itu abg hero. ko x interbiu dia ke kak i..hahaha..tp sib baik le org ikut arahan dia.

lieya_latif said...

baik laa itu mamat kak ai...ade gak org berhati mulia cenggitu kan...polis trafik kene bagi elaun laa kat mamat tu he he hehe

Tink said...

susah nak cari mamat cm ni..
leh bagi pingat heheh!!

mamarais said...

cayalah, nasib baik ada penyelamat, kalau tak mau ko sampai kat shopping complex berdekatan...

ai said...

SUE,
ikutkan ati aku mmg nk je aku intebiu dia...hihihi..

LIEYA,
tulah kan? mulia tul hati dia..

TINK,
takpe la, bior Tuhan je yg kasi dia 'pingat'..

YATIE,
hehehe..sib bek mamat ni ade, kalu tak mau aku melencong gi jusco!!

klik klik (^_^)